رحمانی فضلی در همایش سراسری پلیس مبارزه با مواد مخدر؛

قانون استثناپذیر نیست و همه باید تابع قانون باشیم/ مسیر قانونی انتخابات بن‌بست نیست

وزیر کشور گفت: قانون استثناپذیر نیست و همه باید تابع قانون باشیم و از طریق قانون می‌توانیم به حقوق‌مان برسیم.
کد خبر: ۶۸۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵ - 02February 2016

قانون استثناپذیر نیست و همه باید تابع قانون باشیم/ مسیر قانونی انتخابات بن‌بست نیست

به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور پیش از ظهر امروز در همایش سراسری روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در تهران، با تاکید بر این مطلب که فصل الخطاب مسائل انتخاباتی قانون است، اظهار کرد: مسیر قانونی انتخابات مسیری کاملاً درست و بدون بن بست است.

وزیر کشور با بیان اینکه انتخابات یکی از شاخصهای موفق و دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی؛ استقلال و حریت ملت ایران است، بیان داشت: امروز همه دنیا قبول دارند که مردم سالاری در ایران یک مردم سالاری و دموکراسی خدشه ناپذیر است و 37 سال است که با سلامتی، صحت، امنیت و آرامش، انتقال قدرت از گروهی به گروه دیگر صورت می گیرد و این امر موید شعور، آگاهی، صلابت و قدرت مردم و تدابیر و هدایتهای دقیق مقام معظم رهبری است.

رحمانی فضلی با اشاره به این مطلب که روند قانونی برگزاری انتخابات به خوبی پیش می رود گفت: انتخابات هفتم اسفند قطعاً مانور عظمت، قدرت و اقتدار ملی خواهد شد و آنچه مهم است رعایت قانون از سوی تمامی جناح ها، احزاب سیاسی و گروه های فعال است، حتی اگر به ظن برخی ها، قانون درست اجراء نشده باشد.

وزیر کشور با بیان اینکه کسی حق ندارد به ظن اینکه قانون در موردش رعایت نشده است، شخصاً و خارج از مجاری قانونی اقدام کند تصریح کرد: راه پیگیری موارد قانونی باز است و هر داوطلب در صورتی که اعتراضی به روند رد صلاحیت ها دارد، قادر خواهد بود طی چندین مرحلهای که در قانون پیشبینی شده، اعتراض خود را پیگیری کند.

رحمانی فضلی نامنویسی بیش از 12 هزار داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی را نشان دهنده امید، شوق، اعتبار و اطمینان به نظام دانست و افزود: البته اصلح بود که قانون چهارچوبهای مشخصی را در راستای محدودسازی حضور افراد و تبیین فرآیندی که صرفاً افراد واجد شرایط در مسیر ثبت نام و رقابت قرار گیرند، تعیین میکرد.

وی افزود: براساس رسیدگی هیئتهای اجرایی و به استناد اعلام مراجع چهارگانه حدود 10 هزار داوطلب فاقد سابقه بودند و قریب به 800 نفر نیز براساس مدارک و مستندات کافی رد صلاحیت شدند و در این مرحله کمترین اعتراض را به رد صلاحیتها داشتیم؛ ضمن اینکه قریب به 500 نفر هم از ادامه حضور در رقابت انتخاباتی انصراف دادند.

وزیر کشور خطاب به فرمانده نیروی انتظامی و کارکنان این نیرو گفت: تامین امنیت و انتظامات انتخابات صرفاً به عهده نیروی انتظامی است و اگر نیروی انتظامی تشخیص داد و نیاز به کمک داشت، میتواند از مجاری قانونی از سایر سازمان های مرتبط کمک بگیرد.

رصد همه تحرکات و اقدامات داوطلبان و هواداران آنان، چه در فضای واقعی و چه در فضای مجازی، تعاملات، مناسبات و ارتباطات، در حیطه وظایف نیروی انتظامی است و این امر تنها مربوط به روز انتخابات نبوده و موضوع تامین امنیت و برقراری انتظامات، بایستی در ایام منتهی به روز برگزاری انتخابات، روز رأیگیری و ایام پس از انتخابات، با جدیت در دستور کار نیروهای زحمتکش ناجا باشد.

رحمانی فضلی با تاکید مجدد بر لزوم بی طرفی مجریان انتخابات گفت: اگر بی طرفی در انتخابات خدشهدار شود، جایگاه حاکمیتی خود را به جایگاه حزبی تقلیل دادهایم و همه باید تلاش کنیم، با اقتدار، انتخاباتی باشکوه، سالم و قانونی برگزار کنیم؛ تا دشمن را ناامید، مردم را شاد و مقام معظم رهبری را خرسند کنیم.

نظر شما
پربیننده ها