اعزام نخستین گروه خادمان فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری بعد از سال‌ها وقفه

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در توصیه‌های خود به نخستین گروه از نیرو‌های اعزامی و خادمان فرهنگی سفر‌های عمره برضرورت اخلاص در عمل و کار برای خدا تاکید کرد.
کد خبر: ۶۹۱۲۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷ - 16September 2024

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت که در جمع نخستین گروه از نیرو‌های اعزامی و خادمان فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری که بعد از سال‌ها وقفه، عازم سرزمین وحی می‌شوند، اظهار داشت: خادمان زائران از برگزاری عمره در دهه‌های ۷۰، ۸۰ و ۹۰ تجربیات خوبی دارند و باید تلاش کنیم در مسیر خدمت‌گزاری به زائران سرزمین وحی از این تجربیات به‌صورت بهینه استفاده شود.

توصیه‌های سرپرست حجاج ایرانی به نخستین گروه خادمان فرهنگی سفر‌های عمره

وی از اینکه بعد از حدود ۱۰ سال، زمینه سفر عمره‌گزاران ایرانی همچون گذشته به بیت‌الله الحرام فراهم آمده است، ابراز خرسندی کرد و از حاضران خواست که فرصت ارزشمند سفر عمره را توفیق و عنایت خداوند به حساب آورند و توجه داشته باشند که ده‌ها میلیون نفر آرزو دارند که بتوانند در سرزمین وحی خادم زائران خانه خدا باشند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تاکید کرد: کاری را که به‌عهده گرفته‌اید، برای کسب رضای خدا انجام دهید. این سرمایه‌ای است که حتی گذشتگان شما نیز فردای قیامت از آن بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: امام علی (ع) در این رابطه می‌فرمایند: «فی الإخْلاصِ یَکونُ الخَلاصُ - رهایى و نجات در اخلاص است.» 

حجت‌الاسلام نواب در ادامه با استناد به روایات لزوم نظم و انضباط در کار‌ها را یادآور شد و تاکید کرد: تواضع داشته باشید و به زائر احترام بگذارید و به نوعی او را زمینه توفیق تشرف خود بدانید همانطور که امام علی (ع) می‌فرمایند که «أشْرَفُ الخَلائقِ التّواضُعُ– شریف‌ترین خوی‌ها تواضع و فروتنى است.»

وی با بیان اینکه تواضع محبت ایجاد می‌کند و کار‌ها با نظم پیش می‌رود، اظهار داشت: هرکجا مسئولیت و اختیاری مطرح است، انسان فردای قیامت باید پاسخگو باشد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به حاضران توصیه کرد که با زائران با خوش رویی برخورد و رفتار کنند و سیره پیامبر اکرم (ص) را که پرهیز از تندخویی و بیان تند بود، الگو قرار دهند.

وی خوب صحبت کردن را یک هنر توصیف کرد و ادامه داد: انسان باید تلاش کند تا بهترین و زیباترین واژه‌ها را که در تعامل اجتماعی بسیار مؤثر است، به‌کار گیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین نواب سپس بر رعایت عدل و انصاف در برخوردها، مردم‌داری و پرهیز از زیر پا گذاشتن حق تأکید کرد و گفت: تلاش کنید در این سفر ابتکار و خلاقیت از خود نشان دهید و برنامه بهتری را برای آیندگان رقم بزنید و آن را در سرزمین وحی از خود به یادگار بگذارید.

وی افزود: دوستان، آشنایان، نزدیکان، علما و ... را در انجام اعمال و کار خیری که خداوند توفیق آن را برای شما فراهم کرده است، شریک کنید.

در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین «سید حسین رکن‌الدینی» معاون فرهنگی و «محمدحسین خوشنویس» معاون توسعه مدیریت و منابع بعثه مقام معظم رهبری در سخنانی بر لزوم توجه به شرح وظایف در مأموریت محوله، هم‌افزایی، هماهنگی و تعامل در انجام کارها، رعایت سلسله مراتب و قوانین کشور میزبان و انتقال تجربیات به نیرو‌های جایگزین تأکید و تصریح کردند که نواقص و کاستی‌ها شناسایی و برای رفع آنها راهکار و پیشنهاد‌هایی ارائه شود که از نتیجه آن، زائران بهره‌مند شوند. 

انتهای پیام/ ۱۱۸

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار