به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، «مرتضی ترکمن» عضو سابق و جداشده از سازمان منافقین با بیان اینکه از سال ۱۳۵۸ جذب سازمان منافقین شدم، اظهار داشت: عمده فعالیت من در زمانی بود که سازمان وارد فاز نظامی شد و من در همدان جزو گروه عملیاتی بودم و در یک اقدام عملیاتی که داشتم یک نفر رهگذر فوت کرد.
ترکمن با بیان اینکه امروز که اینجا هستم به اجبار، تهدید و چیزی نیست و به عنوان شاهد اینجا هستم تا شاید در حل این پرونده کمک کند، گفت: از عضویت در سازمان منافقین نادم و پشیمان هستیم.
این عضو جداشده از سازمان منافقین افزود: در یک عملیاتی نظامی اقدام به پرتاپ نارنجک به طرف فروشگاهی کردم که خودم آن شخص را نمیشناختم و فقط به ما گفته بودند که او مزدور است.
وی با با تاکید بر اینکه در سال ۱۳۶۰ طرحی به عنوان شکار در سازمان منافقین طراحی شد، خاطرنشان کرد: در این طرح افراد را از روی ظاهر ترور میکردیم و به این کار نداشتیم که شخصی که ترور میشد صاحب منصب است یا خیر.
ترکمن بیان کرد: هدف سازمان منافین مبارزه با مردم بود نه مبارزه با نظام و شعار خود را عوض کرد تا در کشور ایجاد ناامنی کنند.
این عضو جدا شده از سازمان منافقین گفت: تشکیلات مجاهدین به سمتی رفت که با خون عجین شد و این کار را خود مسعود رجوی تبلیغ میکرد.
وی گفت: بعد از عملیات مرصاد کمیتههای عفو با فرمان امام خمینی (ره) راهاندازی شد، اما سازمان اعلام کرد که در داخل زندان تشکیلات دارد و به زندان خط دادند که مقاومت کنید و به هیچ وجه نباید از طرفداری سازمان دست بردارید.
ترکمن خاطرنشان کرد: سازمان مجاهدین با ایجاد کمیته مرگ و برای سواستفاده از نیروهای خود در زندان آنها را تشویق به اغتشاش و مرگ میکرد.
این عضو جداشده از گروهک منافقین با بیان اینکه درست است که مجاهدین به مردم و نظام خیانت کرد، اما بالاترین خیانت را به کسانی کرد که عضو این سازمان بود، افزود: ما را به عنوان مبارزه با آمریکا و جهل جذب کرد، اما اراده و فکر کردن را از ما گرفت؛ سازمانی که نیروهای خود را بهعنوان مبارزه با آمریکا جذب کرد امروز مهره آمریکا است و افتخار میکند که مهرههای دست چندمی در میتینگهای آنها شرکت میکند و ۱۸۰ درصد افول کرده است.
وی درباره عفو خود گفت: حاج آقا رئیسی در آن زمان به عنوان دادستان همدان فعالیت میکردند؛ ایشان پس از اینکه من توبه کردم و با عنایت به اینکه جوان بودم و فریب خورده، برای بخشش من وساطت کرد.
انتهای پیام/ ۲۴۱