شوخ‌طبعی‌های جبهه/ اصطلاحات «آشپزخانه در هفته‌ای که گذشت» و «ارباب»

رزمندگان به آشی که طعم و رنگ و بو و مزه همه‌چیز را داشت غیر از آش و گویی ترکیبی بود از همه خوراکی‌ها و خوردنی‌هایی که در طول هفت روز روی دست آشپز مانده بود، «آشپزخانه در هفته‌ای که گذشت» می‌گفتند. آن‌ها همچنین به تدارکات‌چی‌ها، لقب «ارباب» داده بودند.
کد خبر: ۶۹۲۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۴ - 24September 2024

گروه ساجد دفاع‌پرس: رزمندگان اسلام در جبهه‌ها علی‌رغم همه مشقت‌ها و سختی‌هایی که متحمل می‌شدند؛ اما هرطور که بود، علاوه بر توجه به معنویات، از هر فرصتی نیز برای خوش‌گذرانی و شوخ‌طبعی آن هم در حیطه ارزش‌ها استفاده می‌کردند و از این راه، سعی می‌کردند تا روحیه حاکم در میان یکدیگر را سرزنده و شاداب نگه دارند که نمونه این شوخ‌طبعی‌ها، استفاده از اصطلاحات و تعبیرهای خاص بود.

آشپزخانه در هفته‌ای که گذشت

آشی که طعم و رنگ و بو و مزه همه‌چیز را داشت غیر از آش! مثل «غذای وحدت». گویی ترکیبی بود از همه خوراکی‌ها و خوردنی‌هایی که در طول هفت روز، روی دست آشپز مانده بود و حالا باید بلایی سرشان می‌آورد و به نحوی سر به نیست‌شان می‌کرد و آثار و علائم جرم را از بین می‌برد و چه راهی بهتر از این؟ و چه دیواری کوتاه‌تر از دیوار بچه‌ها؟!

شوخ‌طبعی‌های جبهه/ اصطلاح «آشپزخانه در هفته‌ای که گذشت»

ارباب

تدارکات‌چی؛ کسی که رزق و روزی رزمندگان به دست او بود و همه گویی رعیت او بودند!

منبع: کتاب «فرهنگ جبهه» - انتشارات «فرهنگ گستر»

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار