تکمیل ۲ هزار پروژه نیمه‌تمام و ایجاد ۳ هزار فرصت شغلی در دستور کار است

استاندار مازندران با اشاره به تکمیل نزدیک به دو هزار پروژه نیمه‌تمام در استان طی ماه‌های گذشته، از برنامه‌ریزی برای اشتغال حدود سه هزار نفر با راه‌اندازی سه واحد صنعتی جدید تا شش ماه آینده خبر داد.
کد خبر: ۸۷۳۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۴ - 31October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی یونسی‌رستمی» استاندار مازندران امروز (شنبه) در جلسه شورای اداری مرکز استان که در فرمانداری ساری برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حفظ سرمایه اجتماعی اظهار داشت: مردم سرمایه اجتماعی ما هستند و باید از این سرمایه صیانت کنیم. مدیر باید نیروی عملیاتی باشد و برای خدمت به مردم تلاش کند.

تکمیل ۲ هزار پروژه نیمه‌تمام و ایجاد ۳ هزار فرصت شغلی در دستور کار است

وی با بیان اینکه خط‌مشی خود را ولایتمداری و خدمت به مردم می‌داند، افزود: مدیران باید فارغ از مسائل سیاسی، تمام توان خود را برای حل مشکلات مردم به کار بگیرند.

استاندار مازندران با اشاره به قرار گرفتن این استان در جمع سه استان برتر کشور در رتبه‌بندی اخیر وزارت کشور، گفت: طی ۲۲ ماه گذشته ۵۰۰ مگاوات برق در استان تولید و ۳۰ هزار واحد مسکونی احداث شده است. همچنین نزدیک به دو هزار پروژه نیمه‌تمام به اتمام رسیده و پروژه‌های متعددی نیز دوباره فعال شده‌اند.

یونسی‌رستمی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی سد سجاد‌رود عنوان کرد: اجرای این طرح با هدف رفع مشکلات آبرسانی در شهر‌های ساری، میاندورود، جویبار و قائم‌شهر دنبال می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت رفع ناترازی در حوزه آب، برق و گاز تأکید کرد: نباید اجازه دهیم ناترازی انرژی و منابع آبی به مانعی برای توسعه استان تبدیل شود و باید برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی و اقدام کنیم.

استاندار مازندران همچنین آزادسازی حریم رودخانه تجن، احداث هتل پنج‌ستاره، توسعه راه‌آهن و اجرای کمربندی جدید را از جمله برنامه‌های توسعه‌ای ساری برشمرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت پسماند ساری خاطرنشان کرد: با تلاش مدیران شهری، نمایندگان مجلس و فرماندار، یکی از کوره‌های نیروگاه زباله‌سوز ساری روشن شده است. هدف ما این است که زباله از یک معضل زیست‌محیطی به منبعی برای تولید ثروت اقتصادی از طریق تبدیل به کمپوست و گرانول تبدیل شود.

یونسی‌رستمی با بیان اینکه ساماندهی وضعیت پسماند در شهر‌های بابل و آمل نیز در دستور کار قرار دارد، افزود: باید مشکلات ناشی از شیرابه‌های انباشته‌شده در سال‌های گذشته نیز برطرف شود.

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع محله قرق اشاره کرد و گفت: اقدامات مربوط به این محله، از جمله واگذاری‌ها و تحویل اسناد مالکیت، باید به سرانجام برسد تا مشکلات مردم برطرف شود.

وی با تأکید بر ضرورت توزیع متوازن فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان بیان کرد: باید زمینه انتقال و جذب سرمایه‌گذاران از غرب به شرق مازندران فراهم شود و در همین راستا، صدور مجوز‌های بلندمرتبه‌سازی و پیش‌بینی مشوق‌های سرمایه‌گذاری در دستور کار قرار گرفته است.

یونسی‌رستمی همچنین با اشاره به مشکلات بازار مرکبات گفت: با توجه به اینکه در شرایط فعلی صادرات مقدور نیست، چاره‌ای نداریم جز اینکه مرکبات تولیدی استان به‌صورت مستقیم به سایر میادین کشور ارسال شود.

وی از راه‌اندازی سه واحد صنعتی جدید در استان طی شش ماه آینده خبر داد و افزود: با بهره‌برداری از این واحدها، حدود سه هزار نفر مشغول به کار خواهند شد.

استاندار مازندران در پایان با تأکید بر جایگاه مرکز استان در توسعه مازندران گفت: ساری پیشانی مازندران است و باید با ایجاد وفاق و همدلی میان شورا و مدیران شهری، این شهر را به الگویی برای توسعه تبدیل کنیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مدیران ارشد استان و نمایندگان مردم در مجلس باید با همدلی و همکاری، مسیر خدمت‌رسانی به مردم و تحقق توسعه متوازن و پایدار مازندران را دنبال کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار