حجتالاسلام و المسلمین «نعمتالله صابرینیا» مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار جامعه دفاعپرس، با بیان اینکه هدف از دفاع مقدس؛ دفاع از اسلام و عقاید بود و این هفته فرصت مناسبی برای تبیین مبانی عقلی و آماده کردن جامعه برای پذیرش و درک اهداف آن است، اظهار داشت: مکتب حکومتی و نظام سیاسی ما مبتنی بر اندیشههای نبوی و علوی و اهل بیت است و نقش آن در دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت است.
حجتالاسلام صابرینیا با بیان اینکه نقش فرهنگ دینی، معنوی و دفاع مقدس باید برای جامعه تبیین شود، گفت: مهمترین درس دفاع مقدّس تقویت اخلاق و معنویّت در زندگی است. دفاع مقدس مظهری از برترین صفاتی است که یک جامعه میتواند به آنها ببالد و از جوانان خودش انتظار داشته باشد و لذا آن حالات معنوی، آن نمازهای نیمهشب، آن سحرخیزیها، آن شور و عشق توحیدی و آن بیاعتنائی به مسائل دنیا و زیورهای دنیوی توسط جوانان و نوجوانان در جبهههای جنگ موفقیتها را رقم میزد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان اینکه هرگاه با اندیشه بسیجی حرکت کردیم اتفاقهای مهمی را رقم زدیم، افزود: باید نسبت به این مسئله جدی باشیم و در هفته دفاع مقدس ویژگی و عمل بسیجی را به نمایش بگذاریم تا بارقه امیدی که در ذهن مردم ایجاد شد با ایمان مستمر و عمل مکرر به نتیجه برسد.
وی در عین حال به نقش روحانیت در زمان دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: روحانیت در زمان دفاع مقدس در زمینههای اخلاقی تربیتی، تبلیغی، آموزشی، پشتیبانی، رزمنده، فرمانده و ... حضوری پرشور داشت. این نقش با تربیت نوجوانان و جوانان از مساجد و محافل دینی آغاز و تا سنگرهای رزمندگان اسلام کشیده میشد و در این راستا طیف گستردهای از روحانیت انتشار نور میکردند که میتوان از کسانی مانند آیت الله حاج میرزا جواد آقا تهرانی، شهید شاه آبادی و ... نام برد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج شهرداری تهران همچنین به نقش تبلیغی روحانیت در دفاع مقدس اشاره و خاطرنشان کرد: گروهی از روحانیون برای تحقق آیه «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّه» وظیفه خطیر تبلیغ را در بین رزمندگان بر عهده گرفته بودند و با تبیین، روشنگری و تهییج نیروهای مردمی از طریق بیان حوادث دورههای مختلف جهاد در تاریخ اسلام و به خصوص حوادث کربلای حسینی، موجآفرینی برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی را محقق میکردند.
انتهای پیام/ 241