فیلم/ جلوههایی از مجاهدتهای رزمندگان مخابرات لشکر ۲۷ در دفاع مقدس
فعالیت یگان «مخابرات» در عملیاتها، با دیگر یگانهای رزمی متفاوت بود؛ بهطوریکه رزمندگان آن یگان، باید حدود ۱۰ تا ۱۵ روز قبل از عملیات، برای برقراری ارتباطات وارد منطقه شده و بعد از اتمام عملیات نیز میبایست، تمام ارتباطاتی را که برقرار شده بود را جمعآوری میکردند.
گروه ساجد دفاعپرس: واحد «مخابرات» لشکر ۲۷ محمدرسولالله (ص) در دوران دفاع مقدس، از دو بخش اصلی «بیسیم» و «با سیم» تشکیل شده بود که برای انجام وظایف محوله نیز چندین زیرمجموعه اعم از «مرکز پیام»، «مرکز تلفن»، «امنیت»، «تعمیرگاه»، «پشتیبانی»، «کارگزینی» داشت.
واحد «مخابرات» لشکر ۲۷، حدود ۵۶۰ شهید را در دوران دفاع مقدس تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرد و همچنین یکی از رزمندگان این گردان بهنام «اصغر فلاحپیشه» نیز، اگرچه از قافله شهدای دفاع مقدس جا ماند؛ اما سالها بعد به خیل شهدای مدافع حرم پیوست.
انتهای پیام/ 113
لینک کپی شد
نظر شما
