به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، همایش مسئولین دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی به منظور انسجامبخشی به فعالیتها، بررسی عملکرد دفاتر در شش ماهه نخست سال جاری و گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد دفاع مقدس و همچنین ارائه برنامههای در دست اقدام با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی امروز در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست سرگرد پاسدار «مجتبی نیازی» مدیر هماهنگی امور شهرستانهای اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در خصوص اهداف برگزاری این همایش مطالبی را بیان کرد و در ادامه یکی از کارشناسان حوزه بینالملل به تشریح تحولات منطقه پرداخت و به سوالات مسئولین دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در خصوص جبهه مقاومت پاسخ داد.
سردار یوسفعلیزاده در این نشست با تاکید بر اینکه ساختار دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستانها جهادی و انقلابی است، مطالبهگری این دفاتر را در حوزه نشر ارزشهای دفاع مقدس ضروری دانست.
وی بهرهگیری از ظرفیت جوانان را در عرصههای مختلف بخصوص نشر ارزشهای دفاع مقدس در فضای مجازی و ثبت عملکرد در سامانه سادم را خواستار شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در ادامه برگزاری منظم و مستمر نشستهای شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و ستاد گرامیداشت مناسبتهای ملی دفاع مقدس و مقاومت با محوریت فرمانداران را جهت انسجامبخشی به اقدامات و برنامهها و همچنین فعالسازی هیئتامنای شهدای گمنام جهت تبدیل این یادمانها به قطب فرهنگی مورد تاکید قرار داد.
در بخش دیگری از این همایش؛ حجتالاسلاموالمسلمین «سید محمدحسین راجی» مدیر اندیشکده راهبردی سعداء در سخنانی در خصوص آثار جهاد تبیین و عدم ناکارآمدی این عرصه توضیحاتی ارائه کرد.
وی اظهار داشت: اگر امروز جهاد تبیین از اثرگذاری کمی برخوردار است به این دلیل است که در جنگ فرهنگی و شناختی به بازدارندگی در برابر دشمن نرسیدهایم.
مدیر اندیشکده راهبردی سعداء ادامه داد: در جنگ نرم باید دشمن را از بیان مطالب غلط و دروغ پشیمان کرد تا به قدرت بازدارندگی در حوزه فرهنگی دست پیدا کنیم.
حجت الاسلام راجی تأکید کرد: اگر به فناوری تولید محتوای جهاد تبیین برسیم قدرت بازدارندگی در برابر دشمن در عرصه فرهنگی حاصل میشود.
همچنین در این نشست تعدادی از مسئولین دفاتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستانها در خصوص کارویژههایی که در سطح شهرستان داشتند بهعنوان الگو برای سایر شهرستانها گزارشی را ارائه کردند.
در ادامه مدیریتهای آموزش و پژوهش، دانشنامه استانی دفاع مقدس، روابط عمومی و تبلیغات، پیشکسوتان دفاع مقدس، مهندسی و امور یادمانها، ادبیات و تاریخ، حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص برنامههای پیش رو، مطالبات خود را از شهرستانها در حوزه ماموریتی بیان داشتند.
در این نشست مشارکت دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در سامانه الکترونیکی سادم، برگزاری مراسمهای استقبال، وداع، تشییع و تدفین شهدای گمنام در ایام فاطمیه و مشارکت شهرستانها در تدوین دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی مورد تاکید قرار گرفت.
در این همایش بر اساس ارزیابی صورت گرفته از عملکرد دفاتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستانها، مدیران این دفاتر توسط مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی مورد تقدیر قرار گرفتند.
انتهای پیام/