مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان تنکابن:

کتاب عکس رزمندگان شهرستان تنکابن تهیه می‌شود

«حاتمیان» از جمع آوری عکس‌های رزمندگان شهرستان تنکابن خبر داد و گفت: این تصاویر در قالب کتاب چاپ خواهد شد.
کد خبر: ۷۰۱۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶ - 29October 2024

کتاب رزمندگان شهرستان تنکابن تولید می‌شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان تنکابن عصر امروز با حضور سرهنگ «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران در فرمانداری شهرستان برگزار شد.

«علی حاتمیان» مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان تنکابن با گرامی‌داشت یاد و نام شهدا و ضمن تقدیر از همکاری مسئولان شهرستان در انجام ماموریت‌های این دفتر، شمار شهدای گمنام تدفین شده در سطح شهرستان را ۱۵ شهید گمنام عنوان کرد و اظهار داشت: مردم این شهرستان امسال نیز میزبان یک شهید گمنام هم امسال در ایام فاطمیه خواهند بود.

به گفته حاتمیان همه یادمان‌های شهدای گمنام شهرستان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است و یادمان این شهید گمنام مهمان نیز تا قبل از تشییع و تدفین احداث خواهد شد.

حاتمیان با بیان اینکه شهرستان تنکابن ۵۷۰ شهید، ۱۴۸ آزاده و ۶۰۰ جانباز تقدیم انقلاب و دفاع مقدس کرده است، گفت: تاکنون حدود شش جلد کتاب تدوین شد که کتاب‌های شهیدان «شیرودی»، «مرادخانی» و دو آزاده «محرابی» و «صفرپور» زیر چاپ قرار دارد.

این مسئول با بیان اینکه هشت مستند سرداران شهید تولید کردیم که از شبکه سوم پخش شد، به همکاری نویسندگان مختلف با دفتر این شهرستان اشاره کرد و گفت: حدوداً ۲۰۰ ساعت مصاحبه از انقلابیون، رزمندگان و فرماندهان و حماسه آفرینان طرح جنگل تهیه کردیم.

وی با بیان اینکه چهار کتاب پژوهشی نیز در شرف نوشتن است، اذعان داشت: کتاب‌های شهدای شیرود، شهدای تنکابن، شهدای نشتارود از جمله آنهاست و جمع آوری خاطرات رزمندگان نیز ادامه دارد.

حاتمیان بیان کرد: قرارداد کتاب نقش شهرستان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز بسته شده است که بخش اول کتاب تاریخ تنکابن است و حماسه ۲۳ مرداد ۱۳۵۷ مردم تنکابن نیز در این کتاب پرداخته شده است.

وی عنوان کرد: در شهرستان تنکابن سه یادمان محل اعزام رزمندگان دفاع مقدس داریم و شش هزار و ۸۰۰ اعزامی در زمان دفاع مقدس داشتیم که مسجد ولیعصر محل اعزام ما بود و سنگ یادمان بنا شده است و یادمان آن در شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شعرستان مصوبه شد که شهرداری برای این سه محل یادکان بسازد.

وی افزود: محل تشییع جنازه شهدا در مصلی نیز که ۷۵۰ شهید را تشییع کردیم به عنوان مرکز فرهنگی آدینه انتخاب شد، گفت: ستاد جذب و هدایت کمک‌های مردمی شهرستان تنکابن در دوران دفاع مقدس زبانزد بود و کتابی با عنوان ستاد جذب شهرستان تنکابن در دست داریم که یک بخش آن را حماسه ۲۳ مرداد تنکابن را در بر می‌گیرد.

این مسئول اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۴۰ حماسه آفرین و مبارزین ۲۳ مرداد شناسایی و خاطراتشان جمع آوری شده است و کتاب در این موضوع نوشته شود و مستند ۲۳ مرداد هم تولید و از شبکه مازندران پخش شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: رزومه نهاد‌های انقلاب اسلامی را توسط مسئولین ادارات می‌نویسیم و همه نهاد‌هایی که بعد از انقلاب به وجود آمدند در قالب یک کتاب ارائه خواهد شد.

به گفته حاتمیان جمع آوری عکس‌های رزمندگان ادامه دارد که در قالب یک کتاب چاپ خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار