به گزارش دفاعپرس از شهرکرد، کنگره ۵۷۷ شهید دانشآموز و گرامیداشت شهیدان «ظفر خالدی» و «الیاس ارجمند» شهدای شاخص دانشآموزی و جامعه عشایری کشور و بزرگداشت سرداران، فرماندهان و شهدای شهرستان لردگان برگزار شد.
سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بهویژه شهیدان «ظفر خالدی و الیاس ارجمند» شهدای شاخص دانشآموزی و عشایری کشور از شهرستان لردگان، و حدود ۶۰۰ شهید دانشآموز استان چهارمحال و بختیاری، ۱۲ آبان روز شهرستان لردگان و اعزام کاروان پیاده به جبهه و سالروز عملیات غرورآفرین محرم در دفاع مقدس و ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامیداشت.
سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی با تقدیر از مسئولین و دستگاههای مختلف در برپایی این اجلاسیه شهدا و حضور خانوادههای معظم شهدا و دانشآموزان، به مقایسه دو شهریورِ عبرت آموز در تاریخ معاصر ایران از شهریور ۱۳۲۰ تا ۱۳۵۹ پرداخت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بین این دو شهریور ۳۸ سال زمان است و از شهریور ۱۳۵۹ تا امروز نیز ۴۵ سال فاصله گرفتهایم.
وی با یادآوری حمله متفقین به کشور در شهریور ۱۳۲۰، و اشغال جنوب توسط انگلیسیها با سربازان هندی و از شمال توسط ارتش سرخ اتحاد جماهیر شوروی سابق، اظهار کرد: رضاخان اولین پادشاه ایران بود که در شهریور ۱۳۲۰ با وجود شرایط خوب ارتش کشور (۱۲۵ هزار نیروی نظامی آموزش دیده و مجهز به سلاح روز) بدون هیچگونه تلاش و دفاعی و بدون قید و شرط در مقابل متفقین تسلیم شد.
سردار سلیمانی، آغاز جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ و شرایط آن روز شامل؛ اخراج ۶۰ هزار مستشار نظامی خارجی، فرار فرماندهان ارتش، عدم شکلگیری کامل بسیج و سپاه، عدم تحویل سلاحهایی که قبل از انقلاب خریداری شده بود و کودتا و ترورها و ناامنی از سوی گروههای مختلف تجزیه طلب و منافقین و ... را یادآوری کرد و گفت: انقلاب نوپای ایران بدون هیچ حمایتی در مقابل حمله شدید و برنامهریزی شده صدام با کمک جهان غرب و شرق ایستادگی کرد و در طول هشت سال جنگ تحمیلی به پیروزی رسید.
سردار سلیمانی با توصیه به جوانان بهویژه دانشآموزان برای مطالعه تاریخ ایران عصر پهلوی، تصریح کرد: متأسفانه و شوربخانه اولین پادشاه در تاریخ کشور ما که بدون قید و شرط تسلیم شد و دستها را بالابرد و بدتر از آن فرمان داد که ارتش مقاومت نکند، رضاخان پهلوی بود.
وی گفت: محمدرضا شاه نیز بعد از پدرش توسط انگلیسیها به سلطنت رسید وطی ۵ سال اشغال کشور در زمان او نیز حتی یک مصاحبه و یک جمله علیه اشغالگران به زبان جاری نکرد. آیا اینها درسآموز و عبرتآموز نیست؟
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، تحقیر شاه ایران در زمان حضور سران انگلیس، آمریکا و شوروی در تهران و عدم دعوت از وی را یادآوری کرد و افزود: درتاریخ هیچ کشوری وجود ندارد که پادشاه آن کشور یا رئیسجمهور و رهبر و فرمانده کل قوای آن کشور بلند شود برود به اشغالگران احترام نظامی بگذارد و آنها هم جوابش را ندهند. اینها را باید جوانان ما بدانند و تاریخ را مطالعه کنند.
وی، خاطرنشان کرد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ حمله گستردهای به کشور ما از سوی صدام با اجازه آمریکاییها (۲۵ روز قبل از ۳۱ شهریور ودر دیدار صدام با رامسفلد معاون وزیر امور خارجه آمریکا در اردن) و پشتیبانی همه جانبه شوروی (بلوک شرق) و بلوک غرب انجام شد.
سردار سلیمانی ادامه داد: عکس العمل امام (ره) این بود که دزدی آمده و سنگی انداخته و ملت ایران چنان سیلی به صورت صدام خواهد زد که از جایش بلند نشود.
وی گفت: فرمان تشکیل بسیج ۵ آذر ۱۳۵۸ صادر شده ولی هنوز شکل نگرفته بود، حضرت امام خمینی (ره) نظریه جدیدی در کنار داشتن نیروهای مسلح مانند ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را ارائه کردند و دفاع مردمی و عاشورایی را بنیان نهادند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نقش دانشآموزانی همچون شهید ظفر خالدی ۱۱ ساله، شهید عزیزاللهی، و ۳۶ هزار شهید دانش آموز در دفاع مقدس، گفت: واحدهای تخریب، اطلاعات و عملیات، شناسایی رزم، گردانهای غواص، گردانهای خطشکن و بسیاری از فرماندهان جنگ، دانشآموزان و دانشجویان بودند.
وی با اشاره به تلاش رسانههای دشمنان برای تحریف تاریخ جنگ و ایجاد شبهه، گفت: آنها فرهنگ عاشورا و مفهوم شهادت و ایثار را نمید انند و میخواهند جای شهید و جلاد و میهن پرستان با خائنین را عوض کنند.
انتهای پیام/