ملت مابه تمام جهانیان ثابت کرد که آمریکا دشمن ایران اسلامی است

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، سردار «رستمعلی رفیعی آتانی» فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) قزوین روز یکشنبه در تجمع مردم شرکت کننده در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، در میدان آزاد اظهارداشت: حضور باشکوه و پرشور دانش آموزان و مردم قزوین در راهپیمایی ۱۳ آبان بیانگر بصیرت انقلابی و استمرار راه شهیدان است و این نشاط و شادابی انقلابی جای تقدیر دارد.
وی افزود: سیزده آبان روز بزرگ سردادن شعارهای انقلابی مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل است و این صدا بیش از چهار دهه در مبارزه با استکبار جهانی بلند شده و ملت ما با فریاد و عمل خود به تمام جهانیان ثابت کرده که آمریکا دشمن ایران اسلامی است و تاریخ این ادعا را ثابت می کند.
سردار آتانی تصریح کرد: ملت ما کشور استکباری آمریکا را از کودتای ۲۸ مرداد میشناسد و با سابقه تاریخی که داشت پس از انقلاب با اشغال لانه جاسوسی هیمنه پوشالی آمریکا را شکست و نشان داد هر ملت و کشور آزاده ای با ایستادن در برابر زیاده خواهی مستکبران و قطع وابستگی می تواند به استقلال و آزادی برسد.
انتهای پیام/


