به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، اولین همایش تجلیل از برگزیدگان پویش ملی ایثار (من مینویسم) با حضور «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، «سید مصطفی آذرکیش» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، حجتالاسلام والمسلمین «سید رمضانعلی موسویمقدم» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، «رحیم نریمانی» مدیرکل دفتر تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی و جمعی از مسئولان با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با هدف کشف استعدادهای برتر دانش آموزان شاهد و ایثارگر در ۸۰۴ مدرسه شاهد سراسر کشور در مقاطع متوسطه اول و دوم در قالب نشریه دانشآموزی برگزار شد.
بنابراین گزارش، سال ۱۴۰۳ معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید (اداره کل آموزش) با همکاری وزارت آموزش و پرورش به منظور کشف و پرورش استعدادهای نهفته دانشآموزان شاهد و ایثارگر در عرصههای مختلف بهویژه نویسندگی و پژوهش و استفاده از منابع غنی علمی و فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدام به برگزاری مسابقه پویش ملی ایثار در مدارس شاهد کل کشور کرد.
این مسابقه که در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج جهاد تبیین برگزار شد با همکاری و همدلی مربیان پرورشی و فرهنگی مدارس شاهد به سرانجام رسید و در ایام بزرگداشت ۱۳ آبان روز دانشآموز امروز از ۸۷ نفر برگزیده برتر از سراسر کشور تجلیل به عمل آمد.
آثار ارائه شده ابتدا در مدارس شاهد مورد ارزیابی اولیه قرار گرفت سپس به بنیاد شهرستان و پس از ارزیابی آثار منتخب به بنیاد استانها ارسال شد. بنیاد استان آثار واصله را ارزیابی و داوری کرد که در نهایت ۱۳۵ اثر برتر برای داوری ملی به اداره کل آموزش ارسال شد. آثار ارسالی از سوی بنیاد استانها توسط گروه داوری که از متخصصین مجرب زیر نظر دفتر مطالعات و پژوهشهای بنیاد انتخاب شده بودند انجام و ۲۰ اثر فاخر از ۱۸ استان به عنوان اثر برتر انتخاب شد.
از مجموع ۲۰ اثر ۸۷ دانش آموز برگزیده انتخاب شدند که ۹۳ درصد دختر (۸۱) نفر) و ۷ درصد پسر (۶ نفر) بودند. تعداد ۳۸ نفر برگزیده را گروه جامعه هدف. «فرزند شهید «فرزند آزاده و فرزند جانباز ۲۵ و بالاتر»، ۲۱ نفر را سایر ایثارگران و ۲۸ نفر غیرایثارگر تشکیل دادند.
از مجموع اثر منتخب استانهای قم و شهرستانهای استان تهران هر کدام با دو اثر برگزیده بیشترین آثار را به خود اختصاص دادند و از بین آثار، بالاترین امتیاز مکتسبه (۱۰۰) مربوط به استانهای کرمانشاه و شهرستانهای استان تهران با عناوین نشریه صعود و نشریه رسانه نوین است. از مجموع دانش آموزان برگزیده (در این دوره) ۶۳ نفر در دوره متوسطه اول و ۲۴ نفر در دوره متوسطه دوم شاغل به تحصیل بودند.
در پایان این مراسم از دانش آموزان برتر در این پویش با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده ولی فقیه در بنیاد و معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/ 112