‍ فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام:

پیروزی خون بر شمشیر، پیام کربلا در غزه و لبنان است

سردار «حسینی» گفت:پیروزی خون بر شمشیر پیام کربلای سال ۶۱ است، که امروز ما در غزه و لبنان شاهد آن هستیم.
کد خبر: ۷۰۳۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۱ - 06November 2024

پیروزی خون بر شمشیر، پیام کربلا در غزه و لبنان استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، سرتیپ پاسدار «سید صادق حسینی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام در مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهدای محور مقاومت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان راه قدس از جمله حاج قاسم سلیمانی، شهید زاهدی، شهید نیلفروشان، سید حسن نصرالله، هنیه و یحیی سنوار با اشاره به مدیریت سی ساله سید حسن نصرالله بر حرکت جهادی حزب‌الله، اظهارداشت: شهید سید حسن نصرالله همواره به خدای متعال ایمان داشت و قدرت و توان خود را در راستای این اعتقاد به کار گرفت و پیروی محض از ولایت فقیه را راه سعادت می‌دانست و توانست مسیحیان، اهل سنت و شیعه را برای دفاع از اسلام ناب گرد هم آورد.

وی افزود: این سید مظلوم، اما قدرتمند با نفوذ کلام و معنوی خود، وحدت را صد چندان کرد به گونه‌ای که خون مطهر شیعه و اهل سنت در غزه برای آزادی قدس ریخته شد. نفوذ کلام سید حسن و سازماندهی ایشان باعث شد که حزب‌الله با کار تشکیلاتی برجسته‌ای در تأمین تجهیزات و آموزش نیرو‌ها موفق عمل کند.

این مسئول ادامه داد: امروز، پس از یک سال هجوم همه‌جانبه و وحشیانه رژیم صهیونیستی، شاهد مقاومت شجاعانه‌ی نیرو‌های مقاومت هستیم و آنهایی که تلاش کردند حزب‌الله و حماس را شکست دهند، اکنون در باتلاق گیر کرده‌اند و هر روز مجبور به عقب‌نشینی می‌شوند.

سردار «حسینی» خاطرنشان کرد: اگرچه سید حسن نصرالله به شهادت رسید، اما خون ایشان و یاران شهیدش پیروزی به ارمغان خواهد آورد. پیروزی خون بر شمشیر پیام کربلای سال ۶۱ است، که امروز ما در غزه و لبنان شاهد آن هستیم.

وی به صحبت‌های یحیی سنوار درباره کربلا اشاره کرد و گفت: این نشان‌دهنده این است که آنها با خدا معامله کرده‌اند و از قبله اول مسلمانان دفاع می‌کنند. 

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) به نقش حاج قاسم سلیمانی و دیگر فرماندهان در جنگ سوریه اشاره کرد و گفت: این فرماندهان با آگاهی کامل به کمک مقاومت رفتند تا دامنه معرفت الهی و اصول انقلاب اسلامی را در دفاع از کشور گسترش دهند.

سردار «حسینی» افزود: در شرایط اولیه جنگ، فرماندهان ایرانی با دست خالی به اداره جنگ پرداختند و با توکل به خداوند و بهره‌گیری از هوش جمعی، توانستند بر چالش‌ها غلبه کنند و به امکاناتی دست یابند که در ابتدا در اختیارشان نبود.

نظر شما
پربیننده ها