عضو شورای سیاسی جنبش عمل اسلامی بحرین:

6 دستاورد اصلی انقلاب بحرین

عضو شورای سیاسی جنبش عمل اسلامی بحرین تاکید کرد که پایداری مردم طی پنج سال گذشته به معنی شکست تمام طرف‌هایی است که برای به زانو در آوردن مردم وارد عمل شدند اما نتوانستند صدای مردم را خفه و قطع کنند.
کد خبر: ۷۰۴۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲ - 14February 2016

6 دستاورد اصلی انقلاب بحرین

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، دکتر "راشد الراشد" عضو شورای سیاسی جنبش عمل اسلامی بحرین در پنجمین سالگرد انقلاب مردمی این کشور ضمن تشریح دستآوردهای انقلاب گفت: گذشت پنج سال از انقلاب ملت بحرین با وجود تمام اقدامات سرکوبگرانه آل خلیفه و درخواست کمک این رژیم از 7 کشور خارجی که برای در هم شکستن اراده ملت و بازگرداندن آنان به خانههایشان و استمرار این انقلاب ، پیامهای مهمی با خود به همراه دارد و نشان دهنده دست یافتن انقلاب به دستآوردهای مهمی است.

پیروزی اراده مردم

این عضو شورای سیاسی جنبش عمل اسلامی بحرین مهمترین دستآوردهای انقلاب مردمی بحرین از آغاز تاکنون را در 6 ابعاد دانست. به گفته راشد، اولین دستآورد این انقلاب پیروزی اراده مردم است، پایداری مردم طی این 5 سال به معنی شکست تمام طرف ها و قدرتهایی است که برای به زانو در آوردن مردم وارد عمل شدند اما نتوانست صدای مردم را قطع کند، باید گفت این مسئله نشان دهنده ناکامی نیروهای سپر جزیره، نیروهای درک اردن، نیروهای مزدور ارتش و نیروهای امنیتی انگلیس و آمریکا است که همه اقدامات سرکوبگرانه در بحرین را مدیریت میکنند.

سلب مشروعیت رژیم آل خلیفه

وی دومین دستآورد را بسیار مهم و آن را سلب مشروعیت رژیم حاکم در بحرین دانست و افزود:  امروز تمام جهان میدانند که رژیم آل خلیفه حکومت خود را از فراز تانکها و پست مسلسلها پیش میبرد و از مشروعیت توافقهای اجتماعی برخوردار نیست، مشکل اصلی رژیم آل خلیفه و هم پیمانانش نیز مشکل مشروعیت است و تمامی نیروهایی که ذکر کردیم، موفق نشدند مردم را به خانههایشان بازگردانند.

اجماع ملی فراگیربرای اصلاح و تغییر

این شخصیت معارض بحرین دستآورد سوم انقلاب بحرین را متحد کردن ملت در مطالبه تغییرات سیاسی برشمرد و گفت: انقلاب باعث شد تا همگان متوجه اوضاع نابسامان سیاسی شده و درک کنند که ما نیازمند یک تغییر هستیم، امروز هیچ شخصی در بحرین وجود ندارد که متوجه اوضاع نابسامان کشور نبوده و خواهان اصلاح و تغییر نباشد، انقلاب باعث شد تا بر سر ضرورت تغییر سیاسی به یک اجماع ملی فراگیر دست یابیم و تنها اختلافات کوچکی بر سر نحوه و میزان تغییر وجود دارد.

افشای چهره واقعی رژیم آل خلیفه

به عقیده عضو شورای سیاسی جنبش عمل بحرین، چهارمین دستآورد انقلاب افشای چهره واقعی رژیم آل خلیفه در عرصه جهانی است، این انقلاب به همگان نشان داد که رژیم آل خلیفه در میان ملت منفور است و هیچ جایگاهی مردمی ندارد.

کشیده شدن پرونده بحرین به مجامع بینالمللی

دستآورد پنجمانقلاب بحرین از نظر راشد الراشد، رسیدن پرونده بحرین به تمام سازمانهای جهانی است. به گفته وی، هم اکنون جامعه جهانی اطلاع دارد که هیچ اجماع ملی در خصوص روند کنونی سیاست در کشور وجود ندارد و ملت آن را نپذیرفتهاند، همگان میدانند که هم اکنون یک رژیم دیکتاتوری و استبدادی در بحرین حاکم است که حقوق بشر را در سادهترین امور نقض میکند.کنفرانسهای حقوق بشری که در ژنو برگزار میشوند به روشنی از جنایتهایی که میتوانند جنایت جنگی نیز تلقی شوند و از سوی رژیم آل خلیفه صورت میگیرند سخن گفته میشود.

شناخته شدن دوست از دشمن

وی شناخته شدن دوستان و دشمنان ملت بحرین را ششمین دستآورد انقلاب این کشور دانست و در این باره افزود: مردم ما دوستان خود را شناخته و مشاهده کردند که برخی طرفها که پیش از این مدعی دوستی و همراهی با ملت بحرین بودند امروز چگونه آماده شلیک گلوله به سینه فرزندانشان است، اگر این انقلاب شکل نمیگرفت مشکل میتوانستیم میان نیروهای خیر که حقیقتاً پشتیبان ملت بحرین هستند و رژیمهای حامی رژیمهای دیکتاتوری تمایز قائل شویم.

وی در ادامه گفت: این بخشی از دست آوردهایی بود که به برکت انقلاب مردمی بحرین و به فضل خداوند متعال محقق شده است و مردم ما در راه آزادی و استقلال شهدای فراوانی را تقدیم وطن کردهاند.

 عقب نشینی از مواضع انقلابی هرگز

دکتر راشد الراشد در خصوص آینده انقلاب بحرین گفت: ما مطمئن هستیم که شکست هفت ارتش که برای درهم شکستن اراده ملت وارد بحرین شده بودند یک پیروزی بزرگ برای اراده ملت است، از بین رفتن مشروعیت رژیم حاکم نیز پیروزی بزرگی است و ملت ما به طور قطع از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد و پیروزی نهایی از آن ملت بحرین است.

وی در پایان تاکید کرد: پایداری مردم بحرین که پنج سال را پشت سر گذاشته و در روز 14 فوریه وارد ششمین سال خود میشود خود بهترین راه برای محقق شدن مطالبات مختلف مردم در عدالت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است.

منبع:تسنیم

نظر شما
پربیننده ها