آغاز پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۴

پیش ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۴ امروز با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت و سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج وزیارت آغاز شد و صدها نفر در دقایق اولیه در استان های مختلف نام نویسی کردند.
کد خبر: ۷۰۸۳۳۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲ - 25November 2024

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، پیش ثبت نام (ثبت نام مقدماتی) از متقاضیان اعزام به حج تمتع آینده از امروز دوشنبه (۵ آذر) در سراسر کشور آغاز شد.

آغاز پیش ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۴/ ثبت نام صدها نفر در دقایق اولیه

در مراسم ثبت نام مقدماتی از متقاضیان اعزام به حج ۱۴۰۴ در تهران و استان‌ها که با حضور حجت‌الاسلام «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، «علیرضا بیات» رئیس سازمان حج و زیارت  و چند تَن از معاونین و مسئولان سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری انجام شد، «مهران فرشید» مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج در خصوص نحوه و فرآیند پیش ثبت نام گزارشی ارائه و به نام‌نویسی صد‌ها نفر در دقایق اولیه در استان‌های مختلف اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه از اطلاعات به‌دست آمده در این مرحله از ثبت نام در روند برنامه‌های آتی استفاده خواهد شد، تصریح کرد: همه امور زائران در مراحل پنجره واحد پیش‌بینی شده است.  

«غلامرضا رضایی» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت هم افزود: روند تکمیل اطلاعات برای همه زائران باز است و اولویت اسناد ودیعه‌گذاری مشخص می‌کند که چه افرای می‌توانند واریز وجه اولیه را انجام دهند.  

در ادامه این جلسه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم اطلاع‌رسانی مستمر به زائران تأکید و تصریح کرد که اطلاع‌رسانی حق زائر است و خدمت‌گزاری به زائر وظیفه همه خدمت‌گزاران مجموعه حج و زیارت و بعثه است و باید تلاش شود که به بهترین وجه در داخل و کشور میزبان انجام شود.

رئیس سازمان حج هم به آغاز ثبت نام حج ۱۴۰۴ زودتر از سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: این اقدام باعث خواهد شد که در فرآیند اجرا ابتکار عمل بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به فرصت باقی‌مانده تا عملیات حج، شرایط مطلوب‌تری نسبت به سال قبل برای خدمت‌گزاری بهتر به زائران فراهم شده است.

گفتنی است؛ پیش ثبت‌نام از افراد دارای اولویت تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۴ با مراجعه واجدین شرایط به سامانه my.haj.ir  و به‌صورت غیر حضوری است و متقاضیان با مراجعه به این سامانه می‌توانند نسبت به تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خود اقدام نمایند.

در روز‌های پنجم و ششم آذر تمام دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۲۹/۱۲/۱۳۸۵ می‌بایست به سامانه مذکور مراجعه کنند (این افراد پیش از این، طی چندین نوبت برای تشرف فراخوان شده‌اند) و سایر اولویت‌ها نیز بر اساس اطلاعیه سازمان حج وزیارت در روز‌های آتی می‌توانند پیش ثبت نام را انجام دهند. پیش ثبت نام تا ۲۵ آذر ادامه دارد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار