راهیابی ۳ فیلم مستند ایرانی به بخش بین‌الملل ویژه «فلسطین» جشنواره تلویزیونی مستند

مستند‌های «من محمدحسن را دوست دارم»، «آلبوم خانوادگی من» و «آن هفت روز» از بخش ملی هشتمین جشنواره تلویزیونی مستند به بخش بین‌الملل ویژه فلسطین راه پیدا کردند.
کد خبر: ۷۱۲۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰ - 10December 2024

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، بخش بین‌الملل ویژه «فلسطین» هشتمین جشنواره تلویزیونی مستند، پذیرای آثار متعددی از کشور‌های مختلف با موضوع فلسطین و تحولات غزه بود. از ایران نیز فیلم‌های مستند تقاضای حضور در این بخش را داشتند.

راهیابی ۳ فیلم مستند ایرانی به بخش بین‌الملل ویژه «فلسطین» جشنواره تلویزیونی مستند

بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره تلویزیونی مستند، ۳ فیلم مستند از بخش ملی جشنواره تلویزیونی مستند به بخش بین‌الملل ویژه فلسطین (غزه) راه یافتند. بر این اساس، فیلم‌های مستند «من محمدحسن را دوست دارم» به کارگردانی سید محمد محمدی‌سرشت، «آلبوم خانوادگی من» ساخته محمدرضا نوروزبیگی و «آن هفت روز» به کارگردانی احسان شادمانی از ایران در بخش بین‌الملل، با دیگر آثار خارجی رقابت خواهند کرد. 

برگزیدگان این بخش، در مراسم اختتامیه جشنواره تلویزیونی مستند که به زودی برگزار می‌شود، معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار