وزیر کار وارد بندر ماهشهر شد

میدری به منظور ارزیابی عملکرد شرکت‌های اقتصادی تحت پوشش وزارتخانه، به ویژه مجتمع‌های پتروشیمی با استقبال استاندار خوزستان وارد بندر ماهشهر شد.
کد خبر: ۷۱۲۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴ - 12December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از استان خوزستان، «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف بازدید و ارزیابی عملکرد واحدهای تولیدی و صنعتی خوزستان به ماهشهر سفر کرد.

وزیر کار وارد بندر ماهشهر شد

وی به منظور ارزیابی عملکرد شرکت‌های اقتصادی تحت پوشش وزارتخانه، به ویژه مجتمع‌های پتروشیمی، امروز (پنجشنبه ۲۲ آذرماه) با استقبال «سید محمدرضا موالی‌زاده»، استاندار خوزستان وارد بندر ماهشهر شد.

وزیر کار در بدو ورود به این منطقه، از پتروشیمی امیرکبیر در منطقه ویژه اقتصادی بازدید کرد همچنین، او در این سفر عملکرد پتروشیمی‌های آبادان و مسجدسلیمان را نیز بررسی خواهد کرد.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پلی اتیلن در ایران محسوب می‌شود و نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار