جانشین فراجا: رزمایش امنیتی «نصرالله» عملیات پاکسازی کویر بود

سردار قاسم رضایی یگان‌های تکاوری را از اصلی‌ترین نیرو‌های تأمین امنیت کویر دانست و گفت: بایستی در خصوص آموزش یگانی و انفرادی نیرو‌ها در شرایط کویری و سخت برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.
کد خبر: ۷۱۶۳۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱ - 31December 2024

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در جمع بندی کمیسیون عملیات فراجا اظهار داشت: الحمدالله با لطف و کرم پروردگار متعال اقدامات بسیار خوبی بر اساس برنامه ریزی‌هایی که از قبل طرح ریزی و پیش بینی شده بود بدون این که اتفاق ناگواری رخ دهد، رزمایش امنیت کویر نصرالله ۱ انجام شد که از این بابت از تلاش‌ها و زحمات همه دست اندرکاران قدردانی و تشکر می‌کنم.

یگان‌های تکاوری از اصلی‌ترین نیرو‌های تأمین امنیت کویر

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور برقراری امنیت کویر را بر عهده پلیس دانست و گفت: کویر از دیرباز منطقه‌ای است که مورد علاقه دشمن، گروهک‌های تروریستی، اشرار و قاچاقچیان بوده؛ در حالی که مردم در این منطقه زندگی می‌کنند و همچنین دارای منابع سرشاری است که همه اینها باعث شده تا از اهمیت بسزا و استراتژیکی برخوردار باشد.

وی خاطرنشان کرد: رزمایش امنیت کویر با هدف افزایش سطح آمادگی و اشرافت و دستیابی به به بالاترین سطح تسلط در راستای ارتقاء امنیت پایدار اجرا شده است؛ مأموریتی چندوجهی که تمام فرماندهان استان‌های حاشیه کویر به منظور رسیدن به این هدف ماموریت دارند تا به طور مستمر نسبت به بروزرسانی و اشراف اطلاعاتی در فراهم‌سازی تمام بستر‌ها اقدام کنند. 

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: با اجرای رزمایش در منطقه کویر، در اصل نقاط قوت و ضعف شناسایی می‌شود که در مرحله بعد نسبت به تقویت و رفع آنها اقدام لازم صورت گیرد که در اصل حکم عملیات پاکسازی و تسلط را داشته و به هیچ عنوان نمایشی نیست.

وی تأکید کرد: در اجرای رزمایش همه موارد نظیر یگان‌های گشتی و رزمی، پهپادها، آتش‌ها، دیده‌بانی‌ها، یگان‌های تکاوری و خودرویی بایستی عملیاتی شوند و در آن واحد و بر مبنای نیاز‌های واقعی قابل اجرا باشند و در آمادگی کامل رزمی امنیتی قرار گیرند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان این که یگان‌های تکاوری از اصلی‌ترین نیرو‌های تأمین امنیت کویر هستند، یکی از تاکتیک‌های اصلی یگان تکاوری را گشت رزمی دانست و گفت: بایستی در خصوص آموزش یگانی و انفرادی این نیرو‌ها در شرایط کویری و سخت برنامه ریزی‌های لازم صورت گرفته و ابزار و لوازم متناسب با روز‌ها و شب‌های کویر نیز در اختیارشان قرار گرفته و آتش به اختیار باشند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار