به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، منوچهر اکبرلو مدرس دانشگاه، سینمای کوتاه را یک سینمای مستقل دانست و اظهار کرد: این تصور که این سینما کامل کننده سینمای بلند کشور است از اساس اشتباه است و باید با برگزاری جشنواره های مستقل و اکران های متعدد در سینماهای کشور و همچنین فضاهای عمومی سعی کنیم به تقویت این سینما کمک کنیم.
این منتقد سینما مشارکت عوامل حرفه ای در ساخت فیلم های کوتاه را در سالهای اخیر چشمگیر دانست و خاطرنشان کرد: نگاهی که چند سالی است نسبت به سینمای کوتاه، چه در میان هنرمندان حرفه ای و چه در میان مخاطبان، به وجود آمده، جدی نگاه کردن به سینمای کوتاه است. سینمایی که بدون وابستگی به سینمای بلند هویت مستقل دارد و آن را نباید با هیچ سینمای دیگری مقایسه کرد بلکه باید با خودش سنجید.
عضو هیئت انتخاب دهمین جشنواره فیلم 100، حسی سازی و شخصیت سازی را در فیلم های 100ثانیه ای، کاربردی ندانست و گفت: در این گونه فیلم ها باید بر اساس یک رویداد حرکت کنیم و چون نقش زمان در این نوع فیلم پررنگ تر است باید سعی کنیم از حواشی که باعث کند شدن مسیر ساخت فیلم می شود، پرهیز کنیم.
این پژوهشگر و مترجم، فضاهای عمومی سطح شهر را از مکان های مناسبی برای پخش فیلم کوتاه و مینیمال توصیف کرد و گفت: بهترین مکان ها برای تبلیغات و جذب مخاطب برای تماشای آن ها بهرهگیری از فضاهای شهری از قبیل ایستگاه های حمل و نقل عمومی، مراکز تجاری و ... است که می توان با اکران آن ها زمان مردم را به بهترین نحو مدیریت کرد.
اکبرلو نگاه حرفه ای و متفاوت بسیاری از فیلم سازان کوتاه را ستود و بیان داشت: در بعضی از فیلم ها، نماهای متنوع و متعددی به کار گرفته شده که پشت آن یک نگاه حرفه ای قرار دارد و فیلم ساز حتی در جایی بسیار بیشتر از انتظار هم ظاهر شده که باید با حمایت های لازم، زمینه پیشرفت او را مهیا کرد.
وی ادامه داد: حوزه هنری به عنوان نهاد متولی هنر اسلامی کشور باید از فیلم سازان کوتاهی که در زمینۀ هنر انقلاب آثار فاخری را خلق کرده اند، حمایت جدی کند.