عرضه بازی «دلاوران مرصاد» در نمایشگاه دستاورد‌های فضای مجازی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

معاون فرهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه از عرضه بازی «دلاوران مرصاد» که در آن عملیات مرصاد به زبان کردی کرمانشاهی شبیه سازی شده است، خبر داد.
کد خبر: ۷۱۷۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵ - 05January 2025

«مهدی بداغی» معاون فرهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، درباره دستاوردهای حفظ آثار دفاع مقدس استان کرمانشاه در نمایشگاه دستاورد‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حوزه فضای مجازی و فناوری‌های نوین، اظهار داشت: بازی «دلاوران مرصاد» برای اولین بار عرضه و در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

بداغی: بازی دلاوران مرصاد برای اولین بار عرصه شده است

بداغی با اشاره به اینکه تمام گروه‌های سنی می‌توانند از بازی «دلاوران مرصاد» بهره لازم را ببرند، ادامه داد: عملیات مرصاد در این بازی به زبان کردی کرمانشاهی شبیه‌سازی شده است که به همت جهاددانشگاهی و یکی از شرکت‌های دانش بنیان استان کرمانشاه و نخبگان دانشجویی تهیه شده است. 

معاون فرهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه اضافه کرد: عملیات بازی‌دراز و مطلع‌الفجر از عملیات‌های بزرگ دوران دفاع مقدس است که تلاش می‌کنیم این عملیات‌ها را برای جوانان در قالب بازی تحت عنوان «دلاوران مرصاد ۲» شبیه‌سازی کنیم.

وی در پایان با بیان اينکه بازی «دلاوران مرصاد» به صورت برنامه بر روی تلفن‌های همراه و همچنین بر روی رایانه قابل نصب است، یادآور شد: حجم این بازی به‌گونه‌ای در نظر گرفته شده است که بتوان به راحتی آن را در تلفن‌های همراه نصب کرد.

به گزارش دفاع‌پرس، نمایشگاه دستاورد‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حوزه فضای مجازی و فناوری‌های نوین همزمان با برگزاری همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، از  ۱۵ تا ۲۰ دی در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دایر می‌باشد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار