تازه‌ترین موضع گیری سیاستمداران لبنانی درباره انتخاب ژنرال عون برای مقام ریاست‌جمهوری

با نزدیک شدن به زمان رأی گیری برای انتخاب ریاست جمهوری لبنان، سیاستمداران این کشور دیدگاه متفاوتی درباره نامزدی ژنرال جوزف عون برای احراز این مقام بیان کردند.
کد خبر: ۷۱۸۶۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶ - 09January 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، به نقل از شبکه المیادین، «حسن فضل‌الله» نماینده حزب‌الله تأکید کرد که موضع نهایی حزب‌الله درباره رئیس‌جمهوری در زمان رأی‌گیری و مطابق با «قناعت ملی» اتخاذ خواهد شد و از اعلام موضع مستقیم در این مرحله خودداری کرد.

تازه ترین موضع گیری سیاستمداران لبنانی درباره انتخاب ژنرال عون برای مقام ریاست‌جمهوری

گروه نمایندگان مستقل و ترقی خواه لبنان در بیانیه‌ای اعلام کردند که تصمیم گرفته‌اند به ژنرال جوزف عون به‌عنوان رئیس‌جمهور رأی بدهند و این انتخاب را گامی در جهت ثبات سیاسی کشور دانستند.

اما جریان ملی آزاد (التیار الوطنی الحر) مخالفت جدی خود را با انتخاب ژنرال عون ابراز و این تصمیم را «مغایر با قانون اساسی» توصیف کرد.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار