معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان خبر داد؛

نمایش گلستانی‌ها در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

یازرلو گفت: نمایش «پلاتو باغچه‌بان» از استان گلستان در جدول اجراهای چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر و در بخش فراگیر قرار گرفت.
کد خبر: ۷۲۰۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸ - 20January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، «رضا یازرلو»، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمایش «پلاتو باغچه‌بان» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا میرزایی زاده و تولید شده در انجمن نابینایان میلاد گنبدکاووس در جدول اجراهای چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر و در بخش فراگیر قرار گرفت.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: نمایش گلستانی‌ها در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

وی افزود: این اثر پس از حضور در هفتمین جشنوارهٔ تئاتر افراد داری معلولیت «کاسپین» در سمنان که از ۳ تا ۷ آذر ۱۴۰۳ بین استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و سمنان برگزار شد، ضمن کسب رتبه برتر جشنواره به‌عنوان تنها اثر برگزیده به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یافت.یازرلو خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری جشنواره برای این قشر از جامعه توجه به استعدادهای معلولان و ایجاد فرصت و بهره‌گیری از زبان هنر برای مشارکت معلولان است.

این مسئول عنوان کرد: جشنواره‌هایی در این راستا فرصتی ارزشمند است تا جامعه نه‌تنها به تماشای هنر و خلاقیت افراد دارای معلولیت بنشیند، بلکه توانایی‌ها و ظرفیت‌های بی‌نظیر آنان را نیز از نزدیک لمس کند. گفتنی است؛ این نمایش در روز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ ساعت ۲۰ در تالار محراب تهران به روی صحنه می‌رود و تنها نماینده استان گلستان در این رویداد بین‌المللی خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار