استاندار قم: فضای بهتری برای دیدن آثار جشنواره فیلم فجر فراهم شود

بهنامجو گفت: استقبال خوبی از جشنواره فیلم فجر در قم صورت گرفته است و این انتظار وجود دارد که فضای بهتری برای حضور بیشتر علاقمندان به سینما برای دیدن آثار این جشنواره فراهم شود.
کد خبر: ۷۲۵۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲ - 08February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، «اکبر بهنامجو» استاندار قم امشب در حاشیه حضور در جشنواره فیلم فجر قم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس آماری که از تهران و قم داشته‌ایم استقبال خوبی از جشنواره فیلم فجر امسال صورت گرفته است.

استاندار قم: فضای بهتری برای دیدن آثار جشنواره فیلم فجر فراهم شود

وی افزود: این انتظار وجود دارد که فضای بهتری برای حضور بیشتر علاقمندان به سینما برای دیدن آثار جشنواره فیلم فجر فراهم شود.

بهنام جو با بیان اینکه هنر به خصوص عرصه فیلم و سینما همواره در بین ایرانیان از جایگاه بالایی برخوردار بوده است، افزود: باید از ظرفیت این هنر در عرصه آگاهی بخشی و بالابردن دانش عمومی مردم حداکثر بهره را برد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در قم ۸ سالن سینما وجود دارد افزود: این تعداد در مقایسه با سایر استان‌ها کمتر است و باید برای افزایش ظرفیت در این بخش برای استفاده بهتر مردم برنامه ریزی کرد.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در طول سال قم میزبان بیش از ۲۵ میلیون زائر و مسافر است افزود: مدت زمان حضور زائران در قم چند ساعت است که باید با فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم، همچنین با بهره گیری از ابزار‌های مختلف هنری و گردشگری و فراهم آوردن امکانات مورد نیز در این عرصه ساعت حضور مسافران در قم را حداقل تا دو روز افزایش دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار