معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا: دهه فجر نماد پایداری و شعور انقلابی است

سرهنگ «خمسیه» گفت: دهه فجر نماد پایداری و استقامت و شعور انقلابی و عمل به موقع و بهنگام است.
کد خبر: ۷۲۵۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱ - 09February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «محمدرضا خمسیه» معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا شب گذشته در یادواره شهید «مصطفی تاش موسی» که در مسجد آقا بسمل آقا پلاسید سادات شهر رامسر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت ایام الله دهه فجر اظهار داشت: مهمترین نکته‌ای که ذر وصیت نامه شهید تاش موسی به آن اشاره شده است توجه مسئولان به مردم است.

معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا: دهه فجر نماد پایداری و شعور انقلابی است

وی سپاه پاسداران را مظهر استقامت، پایداری و امید دانست و افزود: شهید تاش موسی در وصیت نامه‌ خود بهترین لحظات خود را زمان حضور در سپاه می‌دانست و بهترین دوستان خود را دوستان سپاهی خود می‌داند.

معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا ادامه داد: برکات و اثرات مجاهدت‌های پیامبر اسلام در عصر بعثت و امام حسین (ع) در حادثه کربلا امروز در سراسر جهان با ندای آزادی‌خواهی و مبارزه با ظلم و استکبار طنین انداز شده است.

سرهنگ خمسیه، بصیرت و ولایتمداری مردم را رمز ماندگاری و پایداری انقلاب دانست و اضافه کرد: امروز شیعیان ایران و پیروان مکتب انقلاب اسلامی در سراسر جهان مایه افتخار و سربلندی جهان اسلام شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه دهه فجر نماد پایداری و استقامت و شعور انقلابی و عمل به موقع و بهنگام است، بیان کرد: در موضوع مذاکره و سازش که بار‌ها در مناسبات سیاسی تکرار شده است با توجه به تجربه همواره بی فایده بوده است.

سرهنگ خمسیه ایجاد یأس، ترس و اختلاف را سه راهکار دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی دانست و اذعان داشت: توکل همراه با عمل انقلابی باید جای ترس را بگیرد و باید تاکید کرد که نگاه همه مسئولان باید به ظرفیت‌های داخلی و تلاش در راستای حل مشکلات مردم باشد.

این مسئول در همین زمینه عنوان کرد: امروز شاهد این هستیم که با تکیه بر استقلال و پیشرفت‌های متعدد در ابعاد مختلف با تکیه و توجه به مردم و جوانان نخبه و کارآفرین امکانات و فناوری‌های بروز علمی در کشور بیش از پیش در رده‌های اول جهانی قرار دارد.

معاون فرهنگی هنری سپاه کربلا در پایان خاطرنشان کرد: پیروزی نزدیک، اما زمانبر است، در چنین شرایطی نباید دل مردم را خالی کرد؛ باید با درس از گذشته نگاه ما به آینده باشد.

وی گفت: در زمان رژیم پهلوی همان اندک تجهیزات یا امکاناتی که در کشور ایجاد می‌کردند از راه وابستگی کامل به غرب و وادادگی همه جانبه در راستای منافع کشور‌های غربی اعم از اروپا و آمریکا بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها