در آیین رونمایی از کتاب «خیلی محرمانه» مطرح شد؛

بیان فرازونشیب‌های ارتباط جبهه مقاومت با ایران در کتاب «خیلی محرمانه»

محمدعلی صمدی گفت: یکی از بهترین نکاتی که در کتاب «خیلی محرمانه» وجود داشت، بیان فرازونشیب‌های ارتباط مقاومت لبنان با ایران است که به‌صورت گذرا مطرح شده و نکته مشخصِ آن، اطاعت محض رزمندگان مقاومت از رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
کد خبر: ۷۲۷۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹ - 16February 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «خیلی محرمانه» (خاطرات شفاهی حسن تابان‌منش از دوران کودکی تا پایان مأموریت در مصر) که به قلم «فاطمه ملکی» توسط انتشارات «۲۷ بعثت» منتشر شده است، با حضور «حسن تابان‌منش» راوی کتاب، «فاطمه ملکی» نویسنده کتاب، «محمدعلی صمدی» پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس و جبهه مقاومت و میزبانی «میثم رشیدی مهرآبادی» صبح امروز (یکشنبه) در فرهنگسرای «خاوران» برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، «سید سجاد موسوی» مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۵ و رئیس فرهنگسرای خاوران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: با توجه به توضیحات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص جهاد تبیین، ادامه جهاد این است که گفته و خوانده شود و از این جهت به انتشارات «۲۷ بعثت» تبریک می‌گویم.

بیان فرازونشیب‌های ارتباط جبهه مقاومت با ایران در کتاب «خیلی محرمانه» / پاورقی‌های کتاب «خیلی محرمانه» بسیار ضعیف است

در ادامه، «جواد کلاته عربی» مدیر انتشارات «۲۷ بعثت» ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: مأموریت اصلی انتشارات «۲۷ بعثت» نشر آثار مربوط به لشکر «۲۷ محمد رسول الله (ص)» در دوران دفاع مقدس است؛ اما طی سالیان فعالیت‌های این انتشارات افزایش پیدا کرد. 

کلاته عربی ادامه داد: معتقدم در درجه اول در جایگاه نویسنده و ناشر، کتابی را منتشر کنیم که هم در خورِ سوژه باشد و هم در خورِ مخاطب.
مدیر انتشارات «۲۷ بعثت» گفت: با همه نقص‌ها و نقد‌هایی که وارد است، میراث ارزشمندی از دفاع مقدس داریم؛ اما در حوزه جبهه مقاومت، این اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد: جبهه مقاومت فراتر از ماجرای شهدا در سوریه است و پیش از این نیز وجود داشته است. ما سعی کردیم که گذری در خاطره «حسن تابان‌منش» داشته باشیم و به برخی از فعالیت‌های جبهه مقاومت بپردازیم.

کلاته عربی گفت: «خیلی محرمانه» اولین کتابی است که به قلم «فاطمه ملکی» نوشته شده است و او اولین گام خود را محکم گذاشته است.

بیان فرازونشیب‌های ارتباط جبهه مقاومت با ایران در کتاب «خیلی محرمانه» / پاورقی‌های کتاب «خیلی محرمانه» بسیار ضعیف است

حزب‌الله لبنان بسیار بزرگتر از شهید سید حسن نصرالله است

«محمدعلی صمدی» پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس و جبهه مقاومت، در ادامه این مراسم اظهار داشت: مجموعه‌اطلاعاتی که «حسن تابان‌منش» در این کتاب ارائه کرد، با تلاشی که ۲۰ سال صرف کردیم تا به برخی جمع‌بندی‌ها در مورد دفاع مقدس و جبهه مقاومت برسیم، برابری می‌کرد. 

وی افزود: عملیات «طوفان‌الاقصی» و جنگ اخیر لبنان در حمایت از فلسطین که منجر به شهادت سید مقاومت شد، نشان‌دهنده عدم شناخت جامعه نخبگانی از جبهه مقاومت است. ما در مورد حزب‌الله لبنان که جنبش شیعی در این کشور است، اطلاعات دقیقی نداریم و شناختمان از مقاومت ناقص است. 

این پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس و جبهه مقاومت با اشاره به اینکه ما حزب‌الله را نادیده می‌گیریم، گفت: اینکه برخی فکر می‌کنند پس از شهادت سید مقاومت، حزب‌الله به پایان رسیده است، نشان از این دارد که این گروه مقاومت را نادیده گرفته‌ایم. 

صمدی گفت: یکی از بهترین نکاتی که در کتاب «خیلی محرمانه» وجود داشت، بیان فرازونشیب‌های ارتباط مقاومت و مقاومت لبنان با ایران است که به‌صورت گذرا مطرح شده است و نکته مشخصی که دارد، اطاعت محض رزمندگان مقاومت از رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی در مورد حزب‌الله لبنان افزود: حزب‌الله لبنان پدیده‌ای برآمده از انقلاب اسلامی و در جامعه منحصر‌به‌فرد لبنان است. این گروه بسیار بزرگتر از شهید «سید حسن نصرالله» است؛ با آنکه سید مقاومت، خودش فرد بزرگی بود.

صمدی ضمن نقد پاورقی‌های این کتاب گفت: پاورقی‌های کتاب بسیار ضعیف است و در مورد پاورقی باید زحمات دیگری کشیده می‌شد. چنین کتابی باید حجم انبوهی از اطلاعات را گویاسازی کند. جامعه مخاطب ما از بدیهی‌ترین اطلاعاتی که برای نویسنده و ویراستار این کتاب واضح به نظر می‌رسد، بی‌خبر است. اگر این نکات اصلاح شوند، کتاب، بی‌نظیر می‌شود.

انتهای پیام/ ۱۱۸

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار