اختری: تشییع پیکر شهید نصرالله حماسه ایجاد می‌کند

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت: آیین تشییع پیکر مطهر شهید سید حسن نصرالله قطعاً حماسه‌ ایجاد خواهد کرد.
کد خبر: ۷۲۷۷۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷ - 18February 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین «محمدحسن اختری» رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) در آیین اختتامیه بیست‌ویکمین همایش ادبی «سوختگان وصل» که عصر امروز (سه‌شنبه) در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: این ایام، مناسبت‌های متعددی دارد که یکی از این مناسبت‌ها، آیین تشییع پیکر مطهر شهید سید حسن نصرالله است که قطعاً حماسه‌ای ایجاد و جهان بار دیگر مشاهده خواهد کرد که مردم لبنان و بسیاری از مردم جهان ارادت خود را نسبت به فرمانده مقاومت و دبیرکل حزب‌الله لبنان که سال‌های سال رنج‌هایی را برای جهاد در راه خدا تحمل کرد، نشان خواهند داد.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع): تشییع پیکر شهید نصرالله حماسه ایجاد خواهد کرد

وی افزود: مکتب حزب‌الله و مکتب نصرالله واقعاً یک عنوان بسیار شایسته است؛ طوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند که این راه باید به‌عنوان یک مکتب پایه‌گذاری شود، توسعه پیدا کند و دانشجو‌هایی را بپذیرد و تربیت کند؛ لذا این، مکتبی است که نتیجه‌بخش بوده و ثمر داده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین اختری گفت: ما شخصیت دیگری را مانند شهید نصرالله سراغ نداریم که محبوبیتش به‌گونه‌ای باشد که مردان و زنان و مسلمانان و غیر مسلمانان در قلب کشورهای دشمن به خیابان‌ها بیایند و عکس او و پرچم حزب‌الله را در دست بگیرند.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: دشمنان از روزی که خبر تشییع جنازه شهید نصرالله اعلام شد، به حیرت افتاده‌اند؛ لذا هر نیرنگی را به کار می‌بندند تا نگذارند این حماسه رقم بخورند، اما کسانی که در این مراسم شرکت می‌کنند، ارادت خود را به سید مقاومت نشان خواهند داد.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین عناصری که باید به آن توجه کرد، مسئله ایمان به خدا و ولایت‌مداری است. ولایت‌مداری، همان ایمان به خدا و پیامبر (ص) است.

حجت‌الاسلام و المسلمین اختری گفت: عامل اصلی حرکت، پیشروی و پیروزی ما اطاعت، پیروی، باور و ایمان به خدا است.

وی در مورد رژیم صهیونیستی اظهار داشت: رژیم اشغالگر قدس از اساس یک متجاوز و یک مجموعه تروریستی متجاوز است که از جای دیگری به او قدرت داده‌ شده است.

وی افزود: راه مقاومت، استقامت و ایستادگی می‌خواهد و ملت ما هم برای سرافرازی خودش ایستادگی کرده است. مقاومت می‌ماند و سرافرازانه حرکت خواهد کرد.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار