طحان نظیف: جریان مقاومت زنده و پویا است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: واقعیت این است که جریان مقاومت، جریانی زنده و پویا است که از دل مردم برخاسته، برای مردم مقاومت کرده و برای مردم جان داده است.
کد خبر: ۷۲۸۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰ - 23February 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «هادی طحان نظیف»، سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه KHAMENEI.IR در جریان سفر به بیروت گفت: در یک سال گذشته جریان مقاومت روزهای بسیار پرفراز و نشیبی را سپری کرد. افرادی را از دست داد که به راستی فقدان هر یک از آن‌ها، خسارت بزرگی برای جریان مقاومت بود.

جریان مقاومت زنده و پویا است

وی افزود: اما واقعیت این است که این جریان، جریانی زنده و پویا است که از دل مردم برخاسته، برای مردم مقاومت کرده و برای مردم جان داده است. راز محبوبیت آن‌ها این است که از مردم بودند، برای مردم زندگی کردند، مردم‌دار بودند و مردم آن‌ها را از خودشان می‌دانستند. این‌ها انسان‌هایی را پرورش داده‌اند که در ادامه مسیر به یاری نهضت و این مسیر قدم بردارند.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: به تعبیر سید حسن نصرالله، شهادت مزد و پاداش است. ما به این گزاره ایمان و اعتقاد داریم و مطمئنیم که انتهای این مسیر حتماً، چه شهادت و چه پیروزی، ان شاء الله از آنِ جریان حق خواهد بود که آرزوی همیشگی ماست.

 

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار