سردار موسوی: پیشرفت ۸۵ درصدی در ساخت ۶ پادگان ارتش/ توان رزم نزاجا افزایش یافته است

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به الحاق ۸۰۰ دستگاه ماشین‌آلات جدید به نیروی زمینی ارتش گفت: توان رزم این نیرو افزایش است.
کد خبر: ۷۳۰۰۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶ - 01March 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرتیپ دوم «حسین موسوی» رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در آیین تجلیل از مهندسان و متخصصان توانمند نیروی زمینی ارتش در حوزه‌های رزمی، زرهی و پهپادی که صبح امروز (شنبه) در معاونت مهندسی نزاجا برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در هشت سال گذشته، اقدامات بسیار خوبی در نیروی زمینی ارتش صورت گرفته که موجب ایجاد تحول عظیم در این نیرو شده است.

سردار سرتیپ دوم موسوی

سردار سرتیپ دوم موسوی ادامه داد: تلاش‌های شبانه‌روزی فرماندهان نیروی زمینی ارتش موجب موفقیت‌های چشمگیر این نیرو شده و نزاجا را به نیرویی شاداب و پویا تبدیل کرده است.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه در حوزه مسکن، اتفاقات مبارکی افتاده است، افزود: از سال ۱۳۹۷ با اقدامات صورت‌گرفته در زمینه تهاتر املاک و اراضی، ۱۲ هزار واحد به کارکنان نزاجا تحویل شده است تا خانواده‌هایشان دغدغه‌ای نداشته باشند.

وی اضافه کرد: در موضوع تملیک، اتفاقات خوبی رخ داده و بیش از ۹۰ درصد مشکلات تثبیت و تملک مالکیت اراضی حل و سند اخذ شده است. در این مورد، همه فرماندهان و معاونت‌های نیرو پای کار آمدند و امروز شاهد هستیم که در موضوع تملک، دغدغه‌ای وجود ندارد.

سردار موسوی گفت: امروز بیش از ۹۰ درصد اراضی مربوط به نزاجا، تثبیت مالکیت و در این زمینه مستندسازی شده است؛ این کار بسیار بزرگ و این توفیق به همت فرماندهان بخش‌های مختلف نیروی زمینی ارتش انجام شده است.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه در مورد طرح انسداد مرزها، عنوان کرد: گروه‌های مهندسی در این حوزه ورود پیدا کردند و موفقیت‌های چشمگیری به دست آوردند. امروز بیش از ۳۰ کیلومتر دیوار تولید و در مرز‌ها نصب و همچنین ۵۰ کیلومتر دیوار برای ادامه این طرح، آماده شده است. 

وی افزود: در اولویت اول، حدود هزار کیلومتر برای مسدودسازی در نظر داریم که این کار باید در یک بازه زمانی هشت ساله انجام شود؛ ۲ سال از این مدت طی شده است و امیدواریم که بتوانیم کل مرز‌ها را مسدود کنیم تا از گزند آسیب‌های متعدد‌ اعم از  تروریسم، قاچاق سوخت و کالا و... در امان باشیم.

سردار موسوی بیان کرد: امیدواریم که بتوانیم ظرف بازه‌ زمانی پنج ساله مرز ایران و افغانستان و مرز ایران و پاکستان را مسدود کنیم تا هموطنان در حوزه مرز، زندگی خود را به راحتی ادامه دهند و از تهدیدات، مصون و محفوظ باشند.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیرو‌های مسلح در ادامه با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه پادگان‌سازی گفت: ساخت شش پادگان شروع شده و بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. ما به دنبال نوسازی مراکزمان هستیم تا نیرو‌ها با شادابی مأموریت‌های محوله خود را به سرانجام برسانند.

وی در ادامه با بیان اینکه باید قدردان «نیروی انسانی» نیرو‌های مسلح باشیم، افزود: قدردان اقدامات صورت‌گرفته در نیروی زمینی ارتش و زحمات امیر «حیدری» هستیم؛ یکی از این اقدامات، طرح‌های لبیک است و مربوط به کارکنان و خانه‌های سازمانی و اتفاقات خوب و مبارک در نزاجاست؛ این اتفاقات موجب بالندگی نیروهای مسلح است و اثرات مثبت آن‌ها را شاهد هستیم.

سردار موسوی اضافه کرد: همچنین در زمینه منازل شخصی، اتفاقات خوبی افتاده و در راستای مسکن‌دار کردن کارکنان قدم‌های زیادی برداشته شده که این اقدامات، بدون وقفه در حال پیشرفت است. این اقدامات به راحتی حاصل نشده، بلکه تلاش‌های زیادی برای انجام آن‌ها صورت گرفته و حضور میدانی نیروی انسانی و فرماندهی بخش‌های مختلف، موجب این اقدامات مؤثر و مثبت شده است.

رئیس اداره مهندسی ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار داشت: زمانی که نیروی انسانی دغدغه‌ای نداشته باشد، می‌تواند مأموریت خود را به خوبی انجام دهد و این موضوع موجب خرسندی است؛ همچنین نگاه ما «نیروی انسانی‌محور» است و تلاش داریم که فضا‌های شاد و مفرح برای نیرو‌ها ایجاد کنیم تا در همه حوزه‌ها مأموریت‌های خود را به نحو احسن انجام دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزه ماشین‌آلات اتفاقات خوبی افتاده، توان رزم نزاجا ارتقاء پیدا کرده و ماشین‌آلات جدیدی وارد این سازمان شده است؛ در این راستا ۸۰۰ دستگاه ماشین‌آلات به نیروی زمینی ارتش اضافه شده و این امر، موجب نوسازی نزاجا شده است.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار