به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، امیر سرتیپ دوم «موسی شکری» معاون مهندسی دفاعی و پدافند غیرعامل ارتش، در آیین تجلیل از مهندسان و متخصصان توانمند نزاجا در حوزههای رزمی، زرهی و پهپادی که صبح امروز (شنبه) در معاونت مهندسی این نیرو برگزار شد، ضمن تبریک روز مهندس اظهار داشت: هر اقدامی که در راستای ارتقای نیروها انجام میشود، تحتالشعاع فعالیتهای مهندسی است.
امیر سرتیپ دوم شکری ادامه داد: این اقدامات در عملیاتهای آفندی و پدافندی، رو به جلو بوده و نقش مهندسی در آنها پررنگ و مؤثر است.
معاون مهندسی دفاعی و پدافند غیرعامل آجا افزود: اگر بناست که کارکنان و خانوادههای نیروهای مسلح در آسایش باشند، میطلبد که مهندسی شبانهروز تلاش داشته باشد، این تلاشها از بدو تولد بخش مهندسی بوده و ادامهدار است.
وی یادآور شد: در طول ۱۰ سال گذشته، گستره این فعالیتها توسعه پیدا کرده و در بخش ساخت منازل سازمانی، ۱۲ هزار واحد ساخته شده و ۶ هزار واحد هم در حال ساخت است.
امیر شکری اضافه کرد: پادگانهای جدیدی هم ساخته شده است و نوسازی و بازسازی اماکن، منازل سازمانی و زیرساختها از دیگر اقدامات بخش مهندسی است که این فعالیتها و اقدامات در سایر نیروها هم انجام میشود؛ همچنین امروز در نیروی پدافند هوایی علاوه بر ساختوسازی که وجود دارد، موضوع امنسازی سامانههای پدافندی در دستور کار قرار گرفته که این امر در حال طراحی و اجراست.
وی افزود: همچنین در نیروی هوایی ایجاد زیرساختهای پروازی و شیلترها برای تجهیزات جدید با سرعت بالا در حال انجام است؛ در نیروی دریایی ارتش نیز استقرار این نیرو در یک هزار کیلومتر در سواحل مکران کاری است که بایستی تلاش بخش مهندسی این بستر را فراهم کند و این نشان از اهمیت رسته مهندسی دارد.
معاون مهندسی دفاعی و پدافند غیرعامل ارتش ادامه داد: در این راستا، بستر لازم فراهم شده و پایگاه دوم جاسک و سوم کنارک و پسابندر موجب تأثیر مثبتی در فعالیتهای نداجا شده است؛ این تلاشها نباید نباید متوقف شود.
امیر شکری عنوان کرد: امروز در سطح ارتش ۱۳ میلیون مترمربع ابنیه پادگانی، ۱۱ میلیون مترمربع منازل سازمانی و یک میلیون و ۹۰۰ هزار مترمربع مواضع، سامانه و سایر استحکامات داریم که با توجه به اینکه سن اغلب آنها بالای ۵۰ سال است، میطلبد که با قدرت برای بازسازی آنها تلاش کنیم.
وی در ادامه با اشاره به تهدیدات روز علیه کشورمان گفت: پیشرفت در علم و دانش ضروری است و ما باید در تجهیزات و آموزش به سمتی برویم که نیروها به آن نیاز دارند؛ همچنین بایستی در مهندسی تحول ایجاد شود و در آموزشها پژوهشمحور باشیم.
معاون مهندسی، دفاعی و پدافند غیرعامل ارتش در پایان درباره همتاسازی گفت: در این طرح باید کارکنان جوان را ببینیم و به آنها فضا بدهیم و تجربه خود را به آنها منتقل کنیم تا در ادامه مأموریتمان، با کمبود نیروهای متخصص مواجه نشویم.
انتهای پیام/ 271