واکنش طالبان به مذاکرات مستقیم با دولت کابل

طالبان افغان در مذاکرات صلح با دولت کابل شرکت نمی‌کند

گروه طالبان با انتشار بیانیه‌ای حضور نیروهای خارجی، افزایش تعداد نیروها، افزایش عملیات از جمله دلایل عدم شرکت در مذاکره مستقیم با دولت افغانستان عنوان کرد.
کد خبر: ۷۳۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵ - 05March 2016

طالبان افغان در مذاکرات صلح با دولت کابل شرکت نمی‌کند

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، طالبان افغانستان میگویند که تا زمانی که نیروهای خارجی افغانستان این کشور را ترک نکنند، در مذاکرات مستقیم با دولت شرکت نخواهند کرد.

طالبان افغانستان با انتشار بیانیهای اعلام کردهاند که آمریکا از طرفی نیروهای جدیدی به افغانستان اعزام میکند و  حملات هوایی و عملیات شبانه انجام میدهد و باعث آوارگی هزاران خانواده شده و از طرفی هم در مورد مذاکرات و جلسات 4 جانبه تبلیغات میکند.

بر اساس این بیانیه، دفتر سیاسی طالبان در قطر در مورد این مذاکرات اطلاعی ندارد و هیچ درخواستی هم از آنها برای شرکت در این مذاکرات نشده است.

در این بیانیه آمده است: شایعاتی وجود دارد که هیئتی از طالبان در جلسه پیشرو با اجازه «ملا اختر منصور» شرکت خواهند کرد.

طالبان افغانستان ضمن رد تمام این شایعات تاکید نمودند که اختر منصور به هیچکس اختیار نداده تا در این جلسات شرکت کند و همچنین شورای رهبری «امارت اسلامی» نیز تصمیمی بر شرکت در این مذاکرات را ندارد.

در این بیانیه طالبان بر شروط اعلام شده در کنفرانس «پگواش» در قطر پافشاری کردند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار