به گزارش دفاعپرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (دوشنبه) در همایش مُفلحون، آئین تجلیل از فعالین عرصه امر به معروف و نهی از منکر که در سالن اهل بیت ساری برگزار شد، اظهار داشت: از همه کسانی که در راستای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر زحمت کشیدند و میکشند تشکر میکنم.
نماینده وی فقیه در مازندران افزود: امیدواریم در روز قیامت در صف آمران به معروف و ناهیان از منکر باشیم، روز قیامت صفوف آمران به معروف از با فضیلتترین صفوف است.
آیت الله محمدی لائینی گفت: در این مسیر باید هم خودتان را برای بلا آماده کنید، چون دشمنان نمیگذارند شما آسوده باشید و هم برای انجام بهتر کارها و امور آماده باشید، شاهد مثال آن حضرت آیتالله جوادی آملی در همایش تسنیم آن صحبت بسیار عالی در رابطه با انقلاب اسلامی، حضرت امام و رهبر معظم انقلاب اسلامی داشتند و دفاع جانانهای کردند، اما مورد هجمه عدهای مغرض قرار گرفتند.
انتهای پیام/