سردار ملکی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران خانه شهدا است

مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌های شمالی گفت: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران خانه شهدا است و باید برای تکمیل آن همت و تلاش مضاعف شود.
کد خبر: ۷۳۲۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷ - 12March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سردار «عبدالله ملکی» مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌های شمالی امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد با بیان اینکه بیش از ۱۵ سال از آغاز ساخت موزه دفاع مقدس و مقاومت استان می‌گذرد، اما عقب هستیم، اظهار داشت: در حال حاضر سردرب این مجموعه با همکاری یک خیر در حال ساخت است و انتظار می‌رود دیگر پروژه‌ها نیز به همت مسئولین فعال شوند و به اتمام برسند.

سردا ملکی:  موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران خانه شهدا است

به گفته سردار ملکی، موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران خانه شهدا است و باید برای تکمیل آن همت و تلاش مضاعف شود.

این مسئول با بیان اینکه دانشنامه استانی دفاع مقدس نیز یکی از ماموریت‌های مهم اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران به شمار می‌آید، گفت: باید برای استان مازندرانی که در دفاع مقدس سابقه درخشان و دیرینه دارد در این بحث و تولید فیلم و سریال با پای دل و جان به میدان بیاییم. 

مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌های شمالی با تأکید براینکه لازم است در این خصوص اعتبار ویژه‌ای در نظر گرفته شود تا شرمنده شهدا و خانواده شهدا نباشیم، اذعان داشت: باید تمام تلاش را صرف این کنیم که موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران را در سال ۱۴۰۴ تکمیل کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها