نجات شهید صیاد از دل دشمن با حرکات آکروباتیک

در یک عملیات سنگین بچه‌ها را در دره خان و بانه، هلی‌برن کرده بودند و با کومله و دمکرات می‌جنگیدند. شهید صیاد نیز در این عملیات حضور داشتند. با بالگرد به منطقه می‌روند در بازگشت همه را سوار می‌کنند ولی به دلیل درگیری شدید در منطقه خودشان جا می‌مانند.
کد خبر: ۷۳۶۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶ - 08April 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سرهنگ خلبان «علی‌اصغر غلام‌پور» از پیشکسوتان هوانیروز با اشاره به سابقه آشنایی‌اش با شهید صیاد شیرازی روایت می‌کند: شهید صیاد گرچه از بین ما رفته، اما خاطراتش در دل‌ها همواره زنده است. از لحاظ اخلاقی بسیار رئوف بودند، تواضع داشتند و فروتن بودند و به حرف‌ها توجه داشتند در بسیاری از عملیات‌ها نقش‌آفرینی کرد.

نجات جان شهید صیاد از دل دشمن با حرکات آکروباتیک!

غلامپور افزود: اولین آشنایی من با ایشان در کردستان بود. اولین بار ایشان را در سال ۵۸ در سقز دیدم. چون سقز زیر نظر پایگاه کرمان بود و بقیه پایگاه‌ها هم به پشتیبانی ما می‌آمدند. در میدان صبحگاه سقز فرود می‌آمدیم و در آنجا زندگی می‌کردیم و کلیه فعالیت‌های پروازی ما از آنجا انجام می‌شد. ایشان واقعا مرد اخلاق بود و چیز‌های خوبی به ما یاد می‌داد.

وی گفت: در یک عملیات سنگین بچه‌ها را در دره‌خان و بانه هلی‌برن کرده بودند و با کومله و دمکرات می‌جنگیدند. شهید صیاد نیز در این عملیات حضور داشت. با بالگرد به منطقه می‌رود و در بازگشت همه را سوار می‌کند ولی به دلیل درگیری شدید در منطقه خودش جا می‌ماند. تنها صیاد جا مانده بود. من و درجزی‌پور که با بالگرد کبرا پرواز می‌کردیم نزدیک کوه رفتیم و ایشان اسکیت (پایه‌های بالگرد) را گرفت و پاهایشان را دور اسکیت قلاب کرده بود و ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر که از منطقه دور شدیم. ایشان را در جای امن پیاده کردیم و آنجا سوار نفربر شد. ایشان در سقز از ما تشکر کرد و گفت: چرا با دست پایین را نشان می‌دادی؟ گفتم برای اینکه از این بالگرد (کبرا) برای نجات هم استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار