سردار مقواساز: بهینه‌سازی و گویاسازی عکس‌های دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفت

رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح با بیان اینکه ۲۰ درصد تولیدات بنیاد روایت فتح با همکاری و مشارکت پیشکسوتان تولید خواهد شد، گفت: ما باید سرعت بهینه‌سازی عکس دفاع مقدس را افزایش دهیم و در این زمینه نیازمند کمک فکری و محتوایی عکاسان پیشکسوت هستیم به ویژه در زمینه گویاسازی باید همکاری ویژه صورت گیرد..
کد خبر: ۷۳۷۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰ - 13April 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، دیدار صمیمانه هنرمندان و پیشکسوتان بنیاد فرهنگی روایت فتح، به مناسبت سی و دومین سالگرد شهادت «سید مرتضی آوینی» شامگاه (شنبه) با حضور سردار علی مقواساز رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در ساختمان خانه شهید آوینی این بنیاد برگزار شد.

سردار مقواساز: بهینه‌سازی و گویاسازی عکس‌های دفاع مقدس در دستور کار قرار گرفت

در ابتدای این مراسم، سردار علی مقواساز رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح با بیان اینکه هفته هنر انقلاب اسلامی امسال طی شش شب با دیدار صمیمانه اهالی فرهنگ و هنر انقلاب برگزار خواهد شد، اظهار داشت: هدف این جلسات جمع شدن بزرگتر‌ها و پیشکسوتان هنر انقلاب است تا مرور خاطرات صورت گیرد. 

رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح با تاکید براینکه عکس در تاریخ انقلاب نقش‌آفرینی ویژه داشته است، ادامه داد: پیشکسوتان عکاسی گنجینه مهمی هستند که باید از آنها بهره گرفت؛ ما در مجموعه روایت فتح امسال خانه شهید آوینی را ساماندهی کردیم و یکی از همرزمان شهید آوینی را عضو شورای راویت فتح کردیم تا بخش پیشکسوتان انقلاب اسلامی را ایجاد کنند و قرار شد ۲۰ درصد تولیدات ما در روایت فتح توسط پیشکسوتان انجام شود. 

وی خاطرنشان کرد: ما در مجموعه روایت فتح در بخش مستند طی این سال‌ها اقدامات و تولیدات خوبی داشته‌ایم، آماده هستیم تا ماهانه جلسات مختلف در این پاتوق برگزار شود و دانشجویان و جوان‌تر‌ها در این مکان‌ها حضور پیدا کنند و برخی کلاس‌های دانشگاه‌ها را همین‌جا برگزار کنند. 

مقواساز از ایجاد گالری عکس روایت فتح خبر داد و تصریح کرد: یک گالری خوب و شیک در ورود خیابان شهید سپهبد قرنی در روایت فتح پیش‌بینی شده است که می‌تواند محلی برای ارائه آثار عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باشد. ما باید سرعت بهینه‌سازی عکس دفاع مقدس را افزایش دهیم و در این زمینه نیازمند کمک فکری و محتوایی عکاسان پیشکسوت هستیم به ویژه در زمینه گویاسازی باید همکاری ویژه صورت گیرد. در همین راستا سایت انجمن عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را تمام خواهیم کرد که به زودی نهایی خواهد شد تا این آثار در دسترس عموم قرار گیرد لذا قصد داریم در این حوزه طی چند سال یک جهش خوب داشته باشیم و تمام عکس‌ها را گویاسازی کنیم.

رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح با تاکید براینکه جوانان امروز نیازمند آموزش و بهره‌گیری از تجارب پیشکسوتان هستند، ادامه داد: ما جوانان زیادی در استان‌ها داریم که نیازمند آموزش شما پیشکسوتان هستند لذا آمادگی هماهنگی برای آموزش برای جوانان هستیم. برکت یک خانه به پیشکسوتانشان است لذا خانه شهید آوینی متعلق به بزرگتر‌های این عرصه است و باید تبادل و رفت و آمد وجود داشته باشد. 
وی قدرت، سرعت و نفوذ عکس در بین دیگر هنر‌ها را بی‌بدیل خواند و تاکید کرد: عکس عجیب می‌تواند قدرت ایجاد کند و نفوذ کند و تبیین کند؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، عکس مرحوم پرتویی از افسران نیروی هوایی بود که سرعت پیروزی انقلاب را افزایش داد، لذا این عکس خودش می‌تواند جهاد تبیین باشد. 

سردار مقواساز گفت: ما امسال قصد داریم تاریخ شفاهی جنگ ۲۰ نفر از پیشکسوتان این عرصه را به ثبت و ضبط برسانیم و همچنین کتاب‌های عکس‌هایی را در دست چاپ داریم. 

در ادامه، محمدحسین حیدری از بهیه‌سازی عکس‌های انجمن عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خبر داد و تصریح کرد: هرساله قرار شده چیزی حدود ۵۰۰ هزار فریم عکس در انجمن بهیه‌سازی شود که این ظرفیت دوبرابری است؛ در بحث گویاسازی نیز چنین برنامه‌ای وجود دارد و امیدواریم گویاسازی این تصاویر با همکاری پیشکسوتان صورت بگیرد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار