به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، امیر احمدی، داور سیزدهمین جشنواره سرود رضوی با اشاره به روند برگزاری جشنواره سرود رضوی طی سالهای اخیر اظهار داشت: بنده دو مرتبه در دورههای گذشته داوری این بخش را بر عهده داشتم و امسال نیز در این زمینه فعالیت دارم.
وی یادآور شد: با توجه به تجربهای که از نزدیک از روند برگزاری این جشنواره و کیفیت و کمیت آثار داشتم باید بگویم کیفیت این رویداد بسیار ارتقا پیدا کرده و شاهد اجراها و سرودهای بسیار قوی در حوزه رضوی هستیم.
داور سیزدهمین جشنواره سرود رضوی تصریح کرد: از نزدیک شاهد کیفیتر شدن آثار این جشنواره بوده و روند برگزاری را رو به جلو میبینم.
وی با بیان اینکه در بین آثار رسیده شاهد این بودم که برخی آثار به سمت حرفهای، اما در قالب کُر رفته بودند؛ تصریح کرد: من به دبیر جشنواره عرض کردم که باید برای گروههای شرکتکننده تبیین شود که قالب سرود در آثار میبایست رعایت شود تا اجراها به صورت کُر نباشد.
احمدی عنوان کرد: در صورت رعایت ابعاد کاری سرود؛ گروههای شرکتکننده رقابتی سالم و درست در کنار هم خواهند داشت و اهداف جشنواره نیز در بهترین حالت محقق خواهد شد.
وی متذکر شد: من بارها در مکانهای مختلفی عرض کردم که بالاترین یا بهترین هنری که میتواند یک محتوا را در کوتاهترین زمان و در وسیعترین گستره پوشش، انتقال دهد سرود است.
داور سیزدهمین جشنواره سرود رضوی خاطرنشان کرد: هر هنری چه سینما، تئاتر یا هنرهای تجسمی و ... برای ارائه و بیان یک محتوا محدودیتهایی از نظر زمان، مکان، پوشش وسیع یا ... دارند، اما سرود به صورت گسترده و براحتی در یک فایل صوتی و یا تصوری برای تمام دنیا میتواند به اجرا درآمده و حتی دیده شود و تاثیرگذاری خود را نیز داشته باشد.
وی با بیان اینکه علاوه بر این ظرفیت؛ قابلیت دیگر هنر سرود اینست که تأثیر موسیقی بیشتر از دیگر هنرهاست؛ اضافه کرد: سرود مخاطب عام دارد و ارتباط بسیار عمیقتر، احساسیتر و بهتری برقرار میکند بنابراین به نظر من بهترین گزینه برای انتقال پیام و محتوا در قالب هنر، استفاده از ابزار سرود است.
انتهای پیام/ 121