سرهنگ سلامی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران ظرفیت عظیم برای انتقال معارف دفاع مقدس به نسل‌های آینده است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران، موزه دفاع مقدس و مقاومت را ظرفیت عظیم برای انتقال ارزش‌ها و معارف دوران دفاع مقدس به نسل‌های آینده برشمرد.
کد خبر: ۷۳۹۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵ - 17April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با «عالیه زمانی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی امروز (پنجشنبه) در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برگزار شد.

سرهنگ سلامی:

سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران با بیان اینکه بزرگترین موزه دفاع مقدس و مقاومت کشور به وسعت ۶۰ هکتار در استان مازندران طراحی شده است، آن را ظرفیت عظیم برای انتقال ارزش‌ها و معارف دوران دفاع مقدس به نسل‌های آینده برشمرد. 

وی با اشاره به گذشت ۱۸ سال از آغاز ساخت موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هزار بازدید کننده و حضور مردم را شاهد هستیم که بیش از ۳۰ هزار نفر آن را دانش آموزان تشکیل می‌دهند.

این مسئول موزه دفاع مقدس و مقاومت و راویان دفاع مقدس را از ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت دانست و بر ضرورت برگزاری محافل روایتگری و خاطره گویی تاکید کرد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران بر ضرورت توجه به موزه و در اولویت قرار گرفتن این پروژه تاکید کرد و گفت: موزه دفاع مقدس و مقاومت، موزه انقلاب و ارزش‌های انقلابی ملت است و باید در اولویت مسئولان قرار بگیرد و به سرانجام برسد.

این مسئول با اشاره به ظرفیت قوانین مجلس شورای اسلامی، حضور نمایندگان مازندران در کمیسیون‌های مجلس را فرصت مناسب جهت دریافت اعتبار ویژه برای موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران برشمرد و برای حضور در مجمع نمایندگان استان جهت بیان اهمیت موزه دفاع مقدس و مقاومت و درخواست مطالبات مربوط به این مجموعه را خواستار شد.

این مسئول بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت قوانین موجود برای موزه دفاع مقدس و مقاومت و ۱۸۰ یادمان شهدای گمنام تأکید کرد و همچنین ظرفیت دستگاه‌ها را در موزه دفاع مقدس و مقاومت با اهمیت دانست و بر محقق شدن توافقات و تعهدات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نفت و بنیاد مستضعفان تأکید کرد.

سرهنگ سلامی با تأکید بر اینکه تخصیص اعتبار ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای موزه دفاع مقدس و مقاومت راهگشا و پیش‌برنده خواهد بود، گفت: امید می‌رود با حمایت‌ها و پیگیری‌های نمایندگان مجلس موزه دفاع مقدس و مقاومت هرچه سریعتر به سرانجام برسد.

وی در بخش دیگر سخنان خود، بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران را اردوی راهیان نور کوچک ذکر کرد و افزود: در جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمنان موزه دفاع مقدس مقاومت رایحه بهشت را به مشام جوانان می‌رساند.

این مسئول با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ کتاب توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تدوین و منتشر شد، اضافه کرد: همچنین در سال ۱۴۰۳، تعداد ۷۲ عنوان کتاب مکتوب و ۲۰ عنوان کتاب صوتی تولید و منتشر شده است. 

سرهنگ سلامی با عنوان اینکه در حوزه فیلم و فعالیت‌های هنری سینمایی دفاع مقدس کار‌های بزرگی انجام شده و  کاهای بزرگ نیز در دستور کار است، بیان کرد: در موضوع دانشنامه استانی دفاع مقدس نیز که به عنوان سند علمی دفاع مقدس استان به شمار می‌آید نیاز به حمایت و کمک داریم.

این مسئول از جمع آوری بیش از یک میلیون سند دوران دفاع مقدس خبر داد و بر لزوم مستندسازی آن تأکید کرد و گفت: ایجاد مرکز اسناد دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس و مقاومت نیز نیاز به عنایت دارد.

وی خواستار پیگیری جهت محقق شدن تخصیص ۸۰ میلیارد تومان مصوبه سفر رئیس جمهور شهید شد و از برنامه محور کردن دستگاه‌های اجرایی استان در سال جاری خبر داد.

انتهای پام/

برچسب ها: استان مازندران
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار