علی ایمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به 16 آذر، روز دانشجو اظهار داشت: حریم دانشگاه، حرم آزادی است.
ایمانی با بیان اینکه دانشجوها و شهروندان باید از حق استقلال برخوردار باشند، ادامه داد: در غیر این صورت هیچکس نمیتواند از حقوق سرزمین خود دفاع کند.
وی به حرکت دانشجویان در 16 آذر سال 1332 اشاره و تصریح کرد: حرکت دانشجویان در این سال را باید از 2 وجه مبارزه با استبداد داخلی و استکبار خارجی بررسی کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن دولت کودتایی و سرنگونی دولت ملی، خبر سفر نیکسون، معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران مطرح میشود که به دنبال آن دانشجویان دست به تظاهرات ضد استبدادی و ضد استکباری میزنند که این حرکت اعتراضی در نهایت به شهادت سه تن از این دانشجویان میانجامد.
ایمانی نقش دانشجویان را در طول تاریخ ایران نقشی حیاتی دانست و اذعان کرد: در طول تاریخ، دانشجو به خاطر قرار گرفتن در طبقه متوسط، در تحولات کشوری و حرکتهای آزادیخواهانه ایران نقش محوری را ایفا کرده است.
این فعال فرهنگی با اشاره به روابط بینالمللی اظهار داشت: در روابط بینالملل، کشورها به دنبال تامین منافع خودشان هستند و اخلاقی که در نظریههای اسلامی مطرح است در روابط بینالمللی و موجود میان کشورها به میزان زیادی نادیده گرفته میشود.
ایمانی با اشاره به محدود شدن روابط ایران و انگلیس در سالهای اخیر افزود: پایین آمدن سطح روابط میان کشورها سبب محدود شدن نقش آنها در عرصه بینالمللی است و به دنبال آن منافع کشورها تحتالشعاع قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه انگلیس در روابط خود به دنبال منافع ملی خود بوده و هست، ادامه داد: در طول سالها این امر به کشور ایران ثابت شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اشاره به پرونده باغ قلهک اذعان کرد: این باغ ریشهای تاریخی دارد و باید از ظرفیتهای مطرح شده در یونسکو بهره گیرد تا اجازه دخل و تصرف در آن به کسی داده نشود، چرا که این ابنیه تاریخی در سرزمین ایران و جزو ممالک سرزمین محسوب می شود.
ایمانی با اشاره به گذشته انگلیس و جنایت این کشور علیه ایران در جریان جنگ جهانی اول گفت: در سال 1295 قضیه هولوکاست ایرانی توسط انگلیس و روسیه پیش آمد که طی آن بالغ بر هفت تا یازده میلیون نفر از مردم ایران کشته شدند، در صورتی که رقم کل کشتههای جهان در جنگ جهانی دوم 11 میلیون نفر بوده است.