زنداسرار: رسانه‌ها صدای عدالتخواهی کودکان فلسطین را به گوش جهانیان برسانند

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان گفت: امروز زمان آن است که با دوربین‌ها، قلم‌ها و صدای خود، وجدان‌های خفته جهانیان را بیدار کنیم و فریاد کودکان بی‌پناه فلسطین را به گوش جهان برسانیم.
کد خبر: ۷۳۹۶۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲ - 19April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «رضا زنداسرار» مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان امروز (شنبه) در نشست اصحاب رسانه همدان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار داشت: رسانه‌ها به‌عنوان آیینه حقیقت و صدای بی‌سرایان، مسئولیت تاریخی در انعکاس رنج‌های کودکان مظلوم فلسطین دارند و باید جهان را از خواب غفلت بیدار کنند.

زنداسرار: رسانه‌ها صدای عدالتخواهی کودکان فلسطین را به گوش جهانیان برسانند

وی افزود: امروز وجدان بشریت در برابر فاجعه جنایات رژیم صهیونیستی به ویژه کشتار کودکان بی‌گناه به سختی می‌نالد. رسانه‌ها باید نه‌تنها به انتقال خبر بپردازند، بلکه انسانیت را در اولویت قرار دهند و از قربانیان خشونت و بی‌عدالتی حمایت کنند.

زنداسرار با اشاره به جنایات رژیم غاصب اسرائیل در غزه تصریح کرد: ما به‌عنوان خبرنگاران و رسانه‌های استان همدان، همواره حامی عدالت و مبارزه با ظلم بوده‌ایم و خواهیم بود. 

وی تصریح کرد: امروز زمان آن است که با دوربین‌ها، قلم‌ها و صدای خود، وجدان‌های خفته جهانیان را بیدار کنیم و فریاد کودکان بی‌پناه فلسطین را به گوش جهان برسانیم.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان در پایان از حضور اصحاب رسانه در محضر آیت‌الله شعبانی تقدیر کرد و گفت: حمایت از مردم مظلوم غزه، به‌ویژه کودکان و زنان شهید شده، وظیفه‌ای انسانی و اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار