جانشین فرمانده سپاه دشتی:

سپاه پاسداران نماد ایثار و خدمت به ملت است

سرهنگ پاسدار «خواجه» گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی زمان تأسیس خود تا به امروز همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها و دستاورد‌های انقلاب بوده است.
کد خبر: ۷۴۰۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵ - 22April 2025

سرهنگ پاسدار «حسن خواجه» جانشین فرمانده سپاه شهرستان دشتی در گفت وگو با خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، با گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان مولود و ثمره انقلاب اسلامی ایران از زمان تأسیس خود تا به امروز همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب بوده است.

سپاه پاسداران نماد ایثار و خدمت به ملت است

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی با اشاره به مجاهدت و ایثار جوانان غیرتمند ایران اسلامی، گفت: سپاه به برکت این جوانان فهرستی بلند از افتخارات، تجارب و نوآوری‌های نظامی و فنی را در اختیار دارد و به‌عنوان یک نهاد متعهد و کارآمد همواره در خدمت ملت ایران بوده است.

وی افزود: حضور و نقش‌آفرینی‌های پیشتازانه سپاه در عرصه‌های مختلف از مقابله با ضدانقلاب در سال‌های اولیه پیروزی انقلاب تا جنگ تحمیلی هشت‌ساله نشان‌دهنده عزم راسخ این نهاد در دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب است.

خواجه ادامه داد: سپاه با فداکاری و ایثارگری‌های خود نه تنها در میدان نبرد بلکه در مواجهه با فتنه‌ها و توطئه‌های ضد امنیتی و آشوب‌طلبانه مزدوران بیگانه نیز همواره در صحنه حاضر بوده و به حفاظت از امنیت کشور پرداخته است.

جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی با اشاره به حماسه‌سازی‌های سپاه در حوزه سازندگی و محرومیت‌زدایی، بیان کرد: سپاه در مناطق کم‌برخوردار کشور با اقدامات مؤثر خود به‌ویژه در زمینه مردم‌یاری و توسعه زیرساخت‌ها افتخارات بزرگی را برای نظام و ملت ایران رقم زده است.

وی با بیان اینکه این نهاد با روحیه جهادی و خدمتگزاری به مردم همواره در تلاش است تا زندگی بهتر و آینده‌ای روشن‌تر برای هموطنان فراهم آورد، خاطرنشان کرد: افتخارات سپاه نه تنها نشان‌دهنده قدرت نظامی آن بلکه نمایانگر تعهد عمیق آن به خدمت به مردم و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار