وفاداری پاسداران به ولایت فقیه از دلایل ترس دشمنان از آنها می باشد
به گزارش دفاعپرس از گلستان،سردار «علی ملکشاهکوهی» فرمانده سپاه نینوا ،در نشست صمیمی با همسران پاسداران این ستاد به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: سپاه مأموریت دارد از انقلاب اسلامی و دستاوردهای این انقلاب محافظت کند.

وی گفت: هر جایی که انقلاب اسلامی نیاز به کمک داشته باشد ما در آنجا خواهیم بود و انقلاب اسلامی محدود به مرزهای جغرافیایی نیست.
ملک شاهکوهی تصریح کرد: اگر انقلاب اسلامی آسیب ببیند اثری از اسلام باقی نمیماند و در این مسیر مسئولیت ما بسیار مسئولیت سنگینی است.
فرمانده سپاه نینوا افزود: سپاه اگر نباشد کشور به هم میریزد دشمنان در ایران دو مانع دارد یکی رهبری و دیگری سپاه. این نشان از آن دارد که سپاه کار خود را به نحواحسن انجام داده است.
وی خاطرنشان کرد: دشمنی دشمنان به پاسداران همچنان باقی است و یکی از دلایل آن وفاداری پاسداران به ولایت فقیه است.
انتهای پیام/


