یادداشت؛

مردم سالاری در قاب دفاع مقدس (2)

انسانِ خدامحور قدرت فهم و تشخیص حکمیانه دارد و به همین جهت مردم خداجوی ایران اسلامی در مقاطع مختلف با تشخیص مناسب شرایط و نیاز نظامشان در میدان حاضر شدند و تا اطمینان از دفع کامل دشمن، از پای ننشستند.
کد خبر: ۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۴ - 07December 2013

مردم سالاری در قاب دفاع مقدس (2)

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "فتح الله نادعلی" معاون اداره کل ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی طی یادداشتی در تبیین نقش و جایگاه مردم در نظام اسلامی طی ۳۵ گذشته مینویسد:

از ابتدای شکلگیری نظام اسلامی تاکنون، آنچه در اولویت کاری استکبار جهانی و حامیان و وابستگان آن قرار گرفته؛ از بین بردن و یا حداقل خدشهدار کردن مردمسالاری در نظام دینی ما است که چون گوهری بر پیشانی این کشور میدرخشد. تلاش بد خواهان این کشور با استفاده از صدها بنگاه خبر پراکنی و رسانههای وابسته و هزینهٔ میلیونها دلار و با شیوههای متنوع، در طول دهههای گذشته به صورت مستمر فعال بوده و همچنان ادامه دارد.

این تلاش به خصوص در هنگامی که مردم قصد تجدید اعتماد به نظام خویش را داشته بنای مشارکت گسترده در امری سیاسی و اجتماعی را دارند؛ به شدت افزایش یافته و پس از ملاحظهٔ حضور گستردهٔ مردمی و خلق حماسهای دیگر از جانب صاحبان اصلی نظام اسلامی، فرو کش مینماید.

اوج حرکت مردم در انجام مشارکت سیاسی، اجتماعی و خلق حماسه، در هشت سال دفاع مقدس به ظهور نشست و ذخیرهای ماندگار در تاریخ این سرزمین گردید. اکنون که با تدبیر هوشمندانهٔ رهبر ی نظام و حضور تاریخی مردم در پای صندوق انتخابات، بار دیگر حماسهای دیگر آفریده شد؛ بر ماست که با بازشناسی این مهم در دوران هشت ساله و انتقال یافتهها به دستاندکاران نظام و تبیین آن برای جامعه، ضمن تقابل آگاهانه ُ مستمر و جدی با "جریان جداکنندة مردم از نظام"، مسئولان را در راستای تقویت و تحکیم روابط مردم با نظام اسلامی یاری دهیم.

در زیر موضوعاتی هرچند محدود به منظور پژوهش و تحقیق در این زمینه پیشنهاد میشود؛ امید است بهانهای باشد تا همه پژوهشگران حوزه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با یافتن موضوعاتی دیگر و بررسی آن، ضمن برگرفتن درسها و عبرتها از تاریخ انقلاب اسلامی وبه خصوص هشت سال دفاع مقدس، به تبیین نقش ویژة مردم در نظام اسلامی بپردازند:

۱. مؤلفههای مردمسالاری دینی و تطبیق آن با حاکمیت مردم در مدیریت جنگ.
۲. آسیبها و تهدیدات مردمسالاری دینی و نقش و وظایف مردم و مسئولان نظام در تقابل با این آسیبها.
۳. دلایل تمرکز قوای دشمن بر حملة همهجانبه به مردمسالاری دینی و بررسی دلایل استمرار این حمله از آغاز شکلگیری نظام جمهوری اسلامی تاکنون.
۴. بازشناسی نقش مردم در هشت سال دفاع مقدس از زاویهمردمسالاری دینی در نظام اسلامی.

مبانی نظام مردم سالاری دینی، در نظرات الهیِ خلقت انسان ریشه داشته و با نیازهای الهی- طبیعی خلقت مطابقت دارد. در این نوع نظام، انسان دارای کرامت است. انسانِ خدامحور قدرت فهم و تشخیص حکمیانه دارد و به همین جهت مردم خداجوی ایران اسلامی در مقاطع مختلف با تشخیص مناسب شرایط و نیاز نظامشان در میدان حاضر شدند و تا اطمینان از دفع کامل دشمن، از پای ننشستند. بررسی تاریخ انقلاب اسلامی و بازشناسی چرایی و چگونگی حضور مردم در خط مقدم مقابله با انواع تهدیدات و توطئههای ضداسلامی و ضدانسانی استکبار، این واقعیت را به خوبی آشکار میکند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار