سردار جوانی: ایران نسبت به مذاکرات ۲۰۱۵ در موقعیت برتری قرار دارد

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران از هر نظر نسبت به مذاکرات سال ۲۰۱۵ در موقعیت برتر و توانمندتری قرار دارد.
کد خبر: ۷۴۳۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰ - 03May 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، نشست بررسی آخرین تحولات داخلی و حوزه مقاومت عصر امروز با حضور سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فعالان حوزه مقاومت در دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

سردار جوانی: ایران نسبت به مذاکرات ۲۰۱۵ در موقعیت برتری قرار دارد

ابتدا معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آخرین وضعیت داخلی کشور را تشریح و سپس به اهمیت نقش صحنه متحد داخلی در حصول دستاورد‌های بیرونی و ضرورت تقویت این حوزه اشاره کرد.

وی همچنین به موضوع مذاکرات میان ایران و ایالات متحده پرداخت و عنوان کرد: شرایط کنونی و عقب نشینی دشمن از مواضع خود بیانگر درک بهتر آنان از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی است.

سردار جوانی در ادامه به سابقه مذاکرات اشاره و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر نظر نسبت به مذاکرات سال ۲۰۱۵ در موقعیت برتر و توانمندتری قرار دارد و همین امر باید سبب حصول دستاورد‌های بیشتری از سوی مذاکره کنندگان برای کشور شود.

در ادامه این نشست، سیدمجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی نیز شرایط کنونی محور مقاومت در منطقه خصوصاً در حوزه یمن را تشریح و به آسیب‌های به وجود آمده برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اشاره کرد.

وی همچنین پرداختن بیشتر به توان نرم و بازیگری در صحنه نرم را امری ضروری دانست و از امکان توسعه دایره مقاومت و فضای مشارکت ملت‌های دیگر در مقابله و رویارویی با رژیم صهیونیستی گفت.

گفتنی است، کارگروه تحریم کالا‌های رژیم اشغالگر نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه و به بیان ظرفیت‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از سرزمین‌های اشغالی و نحوه رویارویی با این این موضوع پرداخت.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها