سرپرست فرمانداری بوشهر تاکید کرد؛

شورا‌ها باید نماد همدلی و وحدت باشند

«مظفری» گفت: شورا‌های اسلامی شهر و روستا به عنوان منتخبان مردم، باید نماد مشورت‌پذیری، اتحاد و همکاری باشند.
کد خبر: ۷۴۳۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲ - 04May 2025
 به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «محمد مظفری» سرپرست فرمانداری بوشهر، صبح یکشنبه در نشست با جمعی از اعضای شورا‌های اسلامی روستا‌های بخش چغادک، بر لزوم حفظ وحدت و همدلی در شورا‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: شورا‌های اسلامی شهر و روستا به عنوان منتخبان مردم، باید نماد مشورت‌پذیری، اتحاد و همکاری باشند.
شورا‌ها باید نماد همدلی و وحدت باشند
 
سرپرست فرمانداری بوشهر اختلاف و دودستگی را آفتی برای شورا‌ها دانست و افزود: هرگونه اختلاف درون شورا، حرکت رو به جلوی آن را مختل کرده و در نهایت مانع از ارائه خدمات مطلوب به مردم می‌شود، مردم نباید به دلیل ناهماهنگی‌های داخلی شوراها، از دریافت خدمات شایسته محروم بمانند.
 
مظفری با اشاره به جایگاه شورا‌ها در نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: شورا‌ها تجلی واقعی مردم‌سالاری دینی در کشور هستند و باید از این ظرفیت مردمی به بهترین شکل برای توسعه و پیشرفت مناطق استفاده شود.
 
فرماندار بوشهر ضمن تقدیر از اقدامات انجام‌شده توسط دهیاری‌ها و شهرداری‌های شهرستان، خواستار حرکت در مسیر توسعه متوازن شهر‌ها و روستا‌ها شد و تأکید کرد: در مصوبات شوراها، علاوه بر مسائل عمرانی، باید به حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و ورزشی نیز توجه ویژه شود.
 
وی همچنین بر اهمیت توجه شورا‌ها و دهیاری‌ها به نهاد خانواده و مسائل اجتماعی در برنامه‌ریزی‌ها و مصوبات تأکید کرد.
 
این نشست در روستای آب‌طویل از توابع بخش چغادک برگزار شد و در جریان آن، تعدادی از اعضای شورا‌های روستایی به بیان مشکلات و نیاز‌های روستا‌های خود پرداختند و پیشنهادات خود را به صورت مستقیم با فرماندار در میان گذاشتند.
 
در پایان این مراسم، به مناسبت گرامیداشت روز شوراها، از اعضای شورا‌های اسلامی روستا‌های بخش چغادک تجلیل به عمل آمد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها