رونمایی از کتاب «عزیز جمهور» در روز میلاد امام رضا (ع)

کتاب «عزیز جمهور» با موضوع اشعار شاعران در سوگواره خادم‌الرضا، شهید آیت‌الله رئیسی که شامل ۲۳۰ شعر از شاعران مختلف است در روز میلاد امام رضا علیه‌السلام رونمایی می‌شود.
کد خبر: ۷۴۳۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳ - 05May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید حسین سیدی» مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران در خصوص برگزاری سومین محفل ملی شعر ارادت رضوی اظهار داشت: سومین محفل ملی شعر ارادت رضوی باهدف ترویج فرهنگ و هنر رضوی برگزار خواهد شد. این محفل در شب میلاد امام رضا علیه‌السلام در حسینیه شهدای گمنام میدان شهدا مشهد برگزار می‌شود.

رونمایی از کتاب «عزیز جمهور» در روز میلاد امام رضا (ع)

وی افزود: محفل شعر ارادت رضوی از ساعت ۱۹ آغاز شده و به مدت ۲ ساعت ادامه خواهد داشت. این رویداد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی جشنواره، سال گذشته با حضور ۱۱۰ شاعر برگزار شد و امسال انتظار می‌رود بیش از ۲۱۰ شاعر از سراسر کشور، عمدتاً از شهرستان‌های استان خراسان، در آن شرکت کنند.

مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: در این محفل، ۲۰ شاعر برتر کشور به شعرخوانی خواهند پرداخت. از جمله شاعران مطرحی که در این برنامه حضور خواهند داشت می‌توان به اساتیدی همچون محمدعلی مجاهدی، محمد جوادزاده، محمدی مبارز و سعید بیابانکی اشاره کرد.

سیدی بیان داشت: یکی از بخش‌های ویژه این محفل، رونمایی از سه کتاب جدید است. کتاب اول «مفردات دل» نام دارد که شامل هفت هزار و ۵۰۰ تک‌بیت با ۱۱۰ کلیدواژه رضوی است. این کتاب در ۲ جلد و مجموعاً بیش از هزار صفحه خواهد بود. کتاب دوم که رونمایی خواهد شد، تحت عنوان «عزیز جمهور» به اشعار شاعران در سوگواره خادم‌الرضا با موضوع شهید جمهور اختصاص دارد. این کتاب شامل ۲۳۰ شعر است که از شاعران مختلف جمع‌آوری شده است.

وی ادامه داد: سومین کتاب رونمایی شده در این محفل، «کتاب قرار» نام دارد که به اشعار برتر رضوی رسیده به بیست و یکمین جشنواره امام رضا (ع) پرداخته است. این کتاب شامل ۱۱۲ اثر منتخب از بین ۲۳۵ اثر ارسال‌شده به جشنواره است.

مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) در پایان بیان داشت: سومین محفل ملی شعر ارادت رضوی فرصتی است تا شاعران با سرودن اشعار خود به تبیین ارزش‌ها و معارف امام رضا (ع) بپردازند و به‌نوعی ارادت خود را نسبت به ایشان ابراز کنند. این رویداد فرهنگی به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم جشنواره امام رضا (ع) در نظر گرفته شده و انتظار می‌رود با استقبال گسترده‌ای از سوی علاقه‌مندان به شعر و ادبیات مواجه شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار