اعزام ۲۳ دختر کارآفرین کرمانشاهی به مشهد مقدس

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه، از اعزام ۲۳ نفر از دختران کارآفرین برتر این استان به دومین دوره اردوی زیارتی-آموزشی مشهد مقدس خبر داد.
کد خبر: ۷۴۴۰۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵ - 06May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «کامیار جمشیدی» معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه  امروز از اعزام ۲۳ نفر از دختران کارآفرین این استان به دومین دوره اردوی زیارتی-آموزشی مشهد مقدس خبر داد.

اعزام ۲۳ دختر کارآفرین کرمانشاهی به مشهد مقدس

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه اظهار داشت: این اردو امروز دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت‌ماه آغاز شده و به مدت چهار روز در مجتمع فرهنگی تربیتی کرامت مشهد برگزار می‌شود.

جمشیدی با بیان اینکه این افراد از میان دختران ۲۰ تا ۴۰ ساله کارآفرین انتخاب شده‌اند، افزود: این بانوان در موسسه برون‌سپار طرف قرارداد کمیته امداد مشغول فعالیت بوده و طی یک سال گذشته در زمینه تماس تلفنی با دانش‌آموزان تحت حمایت این نهاد فعالیت داشته‌اند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کرمانشاه هدف از برگزاری این اردو را تجلیل از تلاش و پشتکار دختران کارآفرینی عنوان کرد که طی یک سال گذشته با کوشش مستمر به توانمندی اقتصادی رسیده و به طور میانگین ماهانه بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان درآمد کسب کرده‌اند.

وی ادامه داد: از سال گذشته تاکنون ۱۶۰ نفر از دختران تحت حمایت کمیته امداد در این طرح مشارکت داشته‌اند که افراد اعزامی به مشهد از میان همین گروه انتخاب شده‌اند. هیچ‌گونه هزینه‌ای از شرکت‌کنندگان دریافت نمی‌شود و مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد برای برگزاری این اردو اختصاص یافته است.

جمشیدی در پایان با اشاره به موفقیت استان کرمانشاه در اجرای طرح‌های کارآفرینی خاطرنشان کرد: این استان موفق به کسب رتبه نخست کشوری در اجرای طرح کارآفرینی شده و به همین مناسبت، در روز ولادت امام رضا (ع)، از مدیرکل و معاون فرهنگی کمیته امداد کرمانشاه توسط مسئولان کشوری در مشهد مقدس تجلیل به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار