علوی‌مقدم: ۵۰ درصد بودجه شهرداری به مناطق کم‌برخوردار مشهد اختصاص یافت

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ۵۰ درصد بودجه شهرداری به مناطق کم‌برخوردار اختصاص یافت.
کد خبر: ۷۴۵۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸ - 10May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید حسین علوی‌مقدم» رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد، در جلسه مشترک کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد و مجلس که در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد با تشریح عملکرد شورای ششم، از تغییر اساسی در رویکرد مدیریت شهری نسبت به مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر مشهد خبر داد.

علوی‌مقدم: ۵۰ درصد بودجه شهرداری به مناطق کم‌برخوردار مشهد اختصاص یافت

وی با اشاره به دغدغه‌های جدی شورا برای نظام‌مند کردن فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، اظهار داشت: در شورای ششم سه رویکرد اصلی را در اولویت قرار دادیم که شامل مردمی‌سازی، اعتمادسازی و امیدآفرینی است. بر اساس این رویکردها، تلاش شد تا مردم به عنوان رکن اصلی تصمیم‌گیری در مدیریت شهری مشارکت داده شوند.

علوی‌مقدم افزود: در قالب اجرای پروژه‌های زودبازده و مشارکتی، نزدیک به سه‌هزار و پانصد میلیارد تومان از سوی مردم در مناطق هدف بازآفرینی شهری و مناطق کم‌برخوردار هزینه شده است که این مشارکت نشان از اعتماد عمومی به مدیریت شهری دارد.

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای شهر مشهد با اشاره به تغییر ریل بودجه شهرداری مشهد به سمت مناطق حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار گفت: پیش از آغاز فعالیت شورای ششم، تنها ۱۵ درصد از بودجه شهرداری مشهد به این مناطق اختصاص پیدا می‌کرد، اما اکنون این رقم به حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است که نشان‌دهنده تغییر اساسی و راهبردی در سیاست‌های توسعه شهری با محوریت محرومیت‌زدایی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش محوری ورزش در رشد فرهنگی و اجتماعی جوانان تصریح کرد: در شورای ششم بودجه حوزه ورزش را به صورت چشمگیر افزایش دادیم؛ از ۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به بیش از دو هزار میلیارد تومان در حال حاضر. این سرمایه‌گذاری‌ها با اولویت مناطق کم‌برخوردار صورت گرفته و در قالب پروژه‌هایی، چون ساخت و بهره‌برداری از ۸ سالن ورزشی سرپوشیده و ۷۰ زمین ورزشی بوده است که تا پایان دوره به ۱۱۰ مجموعه خواهد رسید.

علوی‌مقدم ادامه داد: در حوزه ورزش بانوان، ورزش توان‌یابان و ورزش همگانی نیز اقدامات گسترده‌ای انجام گرفته که از جمله آنها می‌توان به برگزاری جام رمضان با شرکت بیش از ۱۵ هزار ورزشکار در ۲۱ رشته مختلف اشاره کرد. همچنین در راستای مسجدمحوری و خانواده‌محوری، سیاست‌گذاری‌هایی انجام شده که نقش مساجد را به‌عنوان پایگاه اصلی ورزش محله‌ای و همگانی تقویت می‌کند.

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای شهر مشهد با اشاره به مصوبه کم‌سابقه شورای ششم درباره صدور پروانه رایگان برای احداث اماکن ورزشی در مشهد افزود: برای اولین‌بار، شورا مصوب کرد که هر فردی که بخواهد در شهر امام رضا (ع) در حوزه ورزش فعالیت عمرانی انجام دهد، از پرداخت هزینه پروانه معاف خواهد بود. این اقدام در راستای تحقق عدالت ورزشی و توسعه زیرساخت‌ها در مناطق محروم صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: در شهر مشهد امام رضا (ع)، تمام سالن‌های ورزشی با اولویت مناطق کم‌برخوردار با قیمت‌های یک‌پنجم نرخ معمول کشور ارائه خدمات می‌دهند تا هیچ نوجوان و جوانی از فرصت ورزش محروم نماند.

علوی‌مقدم از نمایندگان کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خواست تا با نگاه ویژه به شهر مشهد و جایگاه بین‌المللی آن به عنوان میزبان سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر، برای تحقق شعار «جهان‌شهر برکت» اقداماتی هدفمند و ویژه در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها