اطلاع رسانی خدمات بسیج به جامعه سبب امید آفرینی می‌شود

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجر استان فارس در جمع خبرنگاران افتخاری خبرگزاری بسیج با اشاره به خدمات گسترده سازمان بسیج در جامعه، گفت: اطلاع رسانی خدمات بسیج به جامعه سبب امید آفرینی می‌شود و بایستی به عنوان خبرنگار سوژه های مثبت را جهت تنویر افکار عمومی نشر دهیم و امید را روایت کنیم.
کد خبر: ۷۴۵۲۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸ - 10May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، «جلال یار محمدی» مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجر استان فارس در دومین همایش مدار امید که به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی با حضور خبرنگاران افتخاری بسیج برگزار شد، ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) اظهار داشت: امروزه ریشه‌ای‌ترین جهاد، امید آفرینی است و بایستی با استفاده‌های ابزار رسانه در این راه قدم برداریم.

اطلاع رسانی خدمات بسیج به جامعه سبب امید آفرینی می‌شود

وی با اشاره به خدمات بیشمار سازمان بسیج در جامعه، گفت: در کل کشور و به تبع در استان فارس بسیجیان یقینا خدمات بیشماری به جامعه در عرصه‌های سازندگی، اقتصادی مقاومتی، فرهنگی، اجتماعی، امنیت و ... ارائه کردند که نقش آفرینی در دوران بیماری کرونا بارز‌ترین این خدمات است بنابراین بایستی ظرفیت‌های بسیج و اقدامات موثر این شجره طیبه را به آحاد جامعه معرفی کنیم.

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجر استان فارس با بیان اینکه سوژه‌های بسیار زیادی در عرصه‌های مختلف بسیج وجود دارد که باعث امید آفرینی در جامعه می‌شود، تاکید کرد: در هجمه‌های رسانه‌ای دشمن که علیه این مجموعه خدمتگزار وجود دارد، می‌توان با اشاعه اخبار خوب این حملات را خنثی کرد.

یار محمدی تصریح کرد: خبرنگاران افتخاری بسیج بایستی خبرساز باشند و صرفا به رخداد‌ها و رویداد‌ها اکتفا نکنیم.

الگو محوری، معرفی نخبگان عرصه‌های مختلف، سوژه یابی و تقویت شبکه اطلاع رسانی بسیج از دیگر تاکیدات این مقام مسئول بود. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار