مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد:

واژگونی بیشترین علت مرگ و میر در جاده ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد حوادث منجر به فوت را عمدتا ناشی از بی توجهی رانندگان دانست و ابراز داشت: در استان بالاتربن علت فوتی واژگونی است که آگاه سازی میتواند بیشترین کمک را در حوزه کاهش تصادفات داشته باشد.
کد خبر: ۷۴۶۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۸ - 14May 2025

به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس از یزد ؛محمد رستگاری در جمع اصحاب رسانه استان یزد با بیان اینکه اداره کل راهداری یک دستگاه خدمت رسان بوده که نگهداری شبکه جاده ای، نظارت، برنامه ریزی و سیاست گذاری در حوزه حمل و نقل استان را برعهده دارد گفت: حوزه حمل و نقل کالا و مسافر یک حوزه بسیار حساس و حیاتی است که کوچکترین خللی میتواند منجر به ایجاد اختلال در جابه جایی کالا در کشور شود.

واژگونی بیشترین علت مرگ و میر در جاده ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد خبرنگاران را چشم های بیدار جامعه دانست و ابراز داشت: نقدهای منصفانه شما خبرنگاران می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات و اتفاقات ناگوار جلوگیری کند.

وی توزیع عادلانه بار را از اولویت های اداره کل متبوعش عنوان کرد و اظهار داشت: این موضوع، موضوع روز حمل و نقل استان و کشور است و این مهم به جهت پر بار بودن استان یزد از اهمیت بسزایی برخوردار است.

رستگاری تصریح کرد: طبیعی است که انجام ساختار عادلانه موجب محدودیت خواهد شد و در این میان منافع عده ای تنزل پیدا میکند اما در بلند مدت موجب افزایش منافع عام خواهد شد و این موضوع به مذاق عده ای خوش نخواهد آمد.

وی از اجرای طرح مکانیزه کردن و هوشمند سازی بار معادن با همکاری اداره صمت استان خبر داد و اظهار داشت: کلیه محصولات معدنی تحت پوشش سامانه کنترلی راهداری هم از بعد تناژ و هم از بعد مبلغ کرایه قرار خواهند گرفت و تاکنون ۶ معدن بزرگ استان زیر ساخت های سخت افزاری را فراهم کردند و دیتاها در اختیار ماست.

مدیرکل راهداری استان از پوشش ۸۵ درصدی معادن در این طرح خبر داد و گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم باید خروجی معادن مجهز به دفاتر صدور بارنامه شوند که بر همین اساس ۳۰ معدن یزد مشمول این طرح خواهند شد که تلاش داریم تا یکسال اینده این مهم را به جایگاه قابل توجه برسانیم 

وی با اشاره به فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی استان گفت: متاسفانه امروزه انتخاب ناوگان عمومی برای مردم یک اجبار است نه اختیار یعنی وقتی دست مردم از همه وسایل حمل و نقل کوتاه میشود به سراغ اتوبوس میروند البته اتوبوس داری هم صرفه اقتصادی ندارد و معدنی بودن استان ها مزید بر علت شدن تا اتوبوس‌ داران به سمت خرید کامیون رو بیاوردند و به سمت حمل و نقل معدنی که جذابیت مالی بیشتری دارد جذب شوند البته همین موضوع سبب شده تا ناوگان مناسب عمومی هم به سرویس معادن تبدیل شوند.

رستگاری پایین بودن نرخ کرایه اتوبوس ها را علت روی آوری اتوبوس داران به حمل و نقل بار عنوان کرد و اظهار داشت: باید در خصوص کرایه اتوبوس ها ورود جدی صورت گیرد و بر اساس قانون هفتم قیمت گذاری دستوری به قیمت گذاری توسط صنوف تغییر رویه خواهد داد البته هزینه های گزاف باربری توسط اتوبوس ها اخذ می‌شود که در این زمینه با حذف دلالان و درگیر کردن شرکت های مسافربری این موضوع مدیریت خواهد شد.

مدیرکل راهداری استان در ادامه به مشکلات جذب سرمایه گذاری در حوزه اتوبوسی اشاره کرد و گفت: پرداخت تسهیلات برای نوسازی ناوگان عمومی را سخت و زمان بر است البته در این زمینه مشکلات فراساختاری هم داریم به نحوی که در بحث ترخیص اتوبوس ها از گمرک علی رغم سرمایه گذاری بخش خصوصی دچار مشکل هستیم.

وی در ادامه تصریح کرد: با افتتاح مجتمع بین راهی بافق- زرند و تفت- دهشیر در آینده نزدیک تعداد مجتمع های بین راهی به عدد ۱۸ خواهد رسید البته ۹ مجتمع هم در دست ساخت بوده و برای ۵۸ مجتمع موافقت اصولی صادر شده و ۱۰۷ درخواست هم در حال بررسی است.

رستگاری همچنین از افتتاح قرارگاه پلیس راه مرکزی با اعتباری نزدیک به پنجاه میلیارد تومان به زودی خبر داد و گفت: ۱۴۰۰ میلیارد تومان قرارداد فعال در کریدور تهران- بندرعباس داریم که استان یزد در این خصوص از استان های پیشرو است.

این مقام مسئول با اشاره به رفع خطر ۱۴ نقطه پر حادثه استان گفت: در حال حاضر تمامی نقاط حادثه خیز ر فع خطر شده که ۱۳۵ میلیارد تومان بابت آن هزینه شده است.

رستگاری حوادث منجر به فوت را عمدتا ناشی از بی توجهی رانندگان دانست و ابراز داشت: در استان بالاتربن علت فوتی واژگونی است که آگاه سازی میتواند در این حوزه منجر به کاهش تصادفات شود.

/انتهای پیام 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار