دستگیری قاچاقچیان ۵۵ میلیونی سوخت با بارنامه‌های صوری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی از دستگیری قاچاقچیان ۵۵ میلیونی سوخت با بارنامه‌های صوری خبر داد.
کد خبر: ۷۴۸۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶ - 22May 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «حسین رحیمی» رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه در پی دریافت اخبار به دست آمده در خصوص فعالیت یک باند سازمان یافته که با جعل بارنامه‌های صوری در زمینه قاچاق فراورده‌های سوختی موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار گرفت، بیان دشت: اعضای این باند در قالب یک شرکت تجاری در پوشش صادرات از طریق مبادی رسمی در بنادر جنوبی کشور اقدام به قاچاق فراورده‌های سوختی به کشور‌های حاشیه خلیج فارس می‌کردند.

دستگیری قاچاقچیان ۵۵ میلیونی سوخت با بارنامه‌های صوری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اینکه اعضا این باند بیش از ۵۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق را در قالب صادرات برای یک شرکت صوری و کاغذی با تهیه بارنامه‌های داخلی با عنوان قیر محلول از مبادی رسمی به خارج کشور صادر کرده بودند، افزود: اعضا ۴ نفر این باند دستگیر و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل و مرتبطین این پرونده ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه اخبار و اطلاعات هموطنان گرامی می‌تواند ما را در برخورد بیش از پیش با مجرمان و مفسدان اقتصادی یاری کنند، افزود: ستاد خبری با شماره ۰۹۶۳۰۰ آماده دریافت اخبار و اطلاعات هموطنان در خصوص جرایم مختلف اقتصادی از جمله قاچاق سوخت است.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار