نماینده ولی‌فقیه در گیلان:

مدیر در تراز اسلام باید باتقوا و عدالت‌محور باشد

آیت‌الله «فلاحتی» گفت: حضرت علی (ع) تأکید می‌فرمایند که مدیر جامعه اسلامی باید باتقوا، باانصاف، شجاع، صبور، مشورت‌پذیر و عدالت‌محور باشد؛ مدیری که از دنیاطلبی پرهیز کند و با مردم، صادق و همراه باشد
کد خبر: ۷۵۱۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸ - 31May 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، آیت‌الله «رسول فلاحتی» نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان امروز در نشست ماهیانه «درس‌هایی از نهج‌البلاغه» که با حضور کارکنان اداره‌کل آموزش و پرورش گیلان در مسجد قدس رشت برگزار شد، به تبیین نامه بیست و هفتم نهج‌البلاغه پرداخت.
مدیر در تراز اسلام باید باتقوا و عدالت‌محور باشد
 
وی با اشاره به نامه ۲۷ نهج‌البلاغه که حضرت علی (ع) خطاب به مالک اشتر، والی مصر نگاشته‌اند، اظهار داشت: این نامه از جامع‌ترین اسناد مدیریتی در اندیشه اسلامی است و در چهار بخش تنظیم شده که بخش نخست آن به ویژگی‌های مدیران می‌پردازد.
 
نماینده ولی‌فقیه در گیلان افزود: در این بخش، حضرت علی (ع) تأکید می‌فرمایند که مدیر جامعه اسلامی باید باتقوا، باانصاف، شجاع، صبور، مشورت‌پذیر و عدالت‌محور باشد؛ مدیری که از دنیاطلبی پرهیز کند و با مردم، صادق و همراه باشد.
 
وی تصریح کرد: اگر مدیران جامعه ما با این شاخصه‌ها تربیت شوند، هم مردم احساس امنیت و عدالت خواهند داشت و هم کارآمدی نظام اسلامی در عمل نمایان می‌شود.
 
آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه "اداره جامعه اسلامی نیازمند پیروی از نسخه‌های عملی امام علی (ع) است"، خاطرنشان کرد: در ادامه این نامه، حضرت امیر (ع) به مراحل و شیوه‌های اداره صحیح جامعه نیز اشاره می‌فرمایند که در نشست‌های آینده به تفصیل بررسی خواهد شد.
 
نماینده ولی‌فقیه در گیلان در ادامه سخنان خود به دومین بخش از نامه ۲۷ نهج‌البلاغه اشاره کرد و گفت: امام علی (ع) در این بخش، شیوه اداره جامعه اسلامی را بر پایه عدالت، نظارت مستمر، رعایت حقوق مردم و جلوگیری از فساد در درون حاکمیت ترسیم می‌فرمایند.
 
وی با تأکید بر اینکه «مدیر باید در خدمت مردم باشد نه حاکم بر آنان»، اظهار داشت: از منظر امیرالمؤمنین (ع)، اداره جامعه بدون درک درد مردم، بدون ارتباط با طبقات ضعیف و بدون مقابله با ویژه‌خواری، انحراف از مسیر اسلام است.
 
آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تأکید حضرت علی (ع) بر «گزینش افراد شایسته برای مسئولیت‌ها»، خاطرنشان کرد: اساس موفقیت در مدیریت جامعه، انتخاب نیرو‌های صالح، بااخلاص و کارآمد است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار